Το Προξενιό Της Ιουλίας – Τον χωρίζει με το παιδί στην κοιλιά

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Σε μια μέρα, η ζωή της Ιουλίας Σκούταρη αλλάζει δραματικά όταν χάνει τον πατέρα της, Νικόλα. Καθώς προσπαθεί να περάσει πάνω από τον πόνο της, βρίσκει παρηγοριά στον έρωτα που νιώθει για τον Γρηγόρη και ονειρεύεται να φύγουν μαζί μακριά από τον Τύρναβο.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Τον χωρίζει με το παιδί στην κοιλιά

Μετά από ένα ατύχημα, η Ιουλία βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπου μαθαίνει ότι περιμένει παιδί από τον Γρηγόρη. Αυτό το νέο την σοκάρει και διστάζει να το αποκαλύψει, γνωρίζοντας τις συνέπειες που μπορεί να έχει για την οικογένειά της. Η οικογένεια της Ιουλίας έχει διαφορές με την οικογένεια Ροζίνη, με τον πατέρα του Γρηγόρη, τον Στράτο, να κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα της.

Η Ιουλία, παρόλο που γνωρίζει την αλήθεια για τον φονιά του πατέρα της, κρατά μυστικό αυτό το γεγονός. Αναμένει από τον Γρηγόρη να προβεί στην αποκάλυψη. Όταν μαθαίνει ότι ο Γιωργίκης Προβιός ενδιαφέρεται για εκείνη, ο Γρηγόρης την επισκέπτεται στο νοσοκομείο, όπου η Ιουλία του επιβεβαιώνει τα συναισθήματά της για εκείνον. Παρόλα αυτά, τον πιέζει να παραδεχτεί την ενοχή του πατέρα του.

Ωστόσο, στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας, βλέπουμε τον Γρηγόρη να αρνείται την ενοχή του πατέρα του, γνωρίζοντας τις συνέπειες που αυτό μπορεί να έχει. Η Ιουλία απογοητεύεται και αισθάνεται πληγωμένη, ειδικά αφού δεν του λέει για το παιδί που περιμένει.

Οι μέρες περνούν και η Ιουλία αμφιβολίες για την αγάπη τους. Καθώς η εγκυμοσύνη της προχωρά, αποφασίζει να χωρίσει με τον Γρηγόρη και να συνεχίσει τη ζωή της μόνη. Ο Γρηγόρης δεν το παραδέχεται εύκολα και αποφασίζει να αγωνιστεί για τον έρωτά τους. Αν και η ιστορία τους είναι γεμάτη εμπόδια, η αγάπη τους παραμένει ακλόνητη.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

to proxenioto proxenio tis iouliasΤο προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό Της Ιουλίας αλφαΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας νεο επεισοδιοΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα γινειΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο Προξενιό της Ιουλίας τωραΤον χωρίζει με το παιδί στην κοιλιά