Το Προξενιό Της Ιουλίας – Το τέλος του Επιφάνειου έρχεται

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο διοικητής Στασινόπουλος προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες για τον πατέρα Επιφάνειο και είναι πλέον σίγουρος ότι ο άντρας εμπλέκεται στην απόδραση του Στράτου από τη φυλακή.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Το τέλος του Επιφάνειου έρχεται

Αποφασίζει, λοιπόν, να αποκλείσει κάθε πρόσβαση του μοναχού πίσω στο μοναστήρι για να μπορέσει να τον παγιδέψει. Τότε ο Επιφάνειος, μη μπορώντας να επιστρέψει στο μοναστήρι, αναγκάζεται να βρει καταφύγιο με τη βοήθεια του Ζαφείρη. Ταυτόχρονα, η αρρώστια της Κυριακούλας γίνεται η αφορμή να αρχίσει ο γιατρός Γκλαβάνης τις συχνές επισκέψεις στο σπίτι των Ραζίνηδων και να έρθει πολύ κοντά με τη Φιλιώ. Η παρουσία του νεαρού άντρα απειλεί τον γάμο του νιόπαντρου ζευγαριού, καθώς ένας νέος έρωτας γεννιέται ανάμεσα στην κόρη του διοικητή και τον ίδιο.

Εν Ε τω μεταξύ, λίγα χιλιόμετρα μακριά, στο νεκροταφείο Τυρνάβου, η Στάσα με την Κυριακούλα συναντιούνται ακόμη μία φορά. · Ανάμεσα στις δύο γυναίκες δημιουργείται Η μεγάλη ένταση και η άρρωστη Κυριακού · λα καταρρέει μπροστά στα μάτια της ορκισμένης εχθρού της, προκαλώντας της σοκ. Δυστυχώς, η καρδιά της άτυχης γυναίκας την προδίδει και καταλήγει νεκρή, Η βυθίζοντας στο πένθος τα δύο παιδιά της, τον Γρηγόρη και την Αλεξάνδρα.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ