Το Προξενιό Της Ιουλίας – Το τέλος των Προβιών έρχεται

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Στράτος νοσταλγεί την οικογένειά του και επιδιώκει να εκκαθαρίσει παλιούς λογαριασμούς, αποκαλύπτοντας μια πτυχή που ο Στασινόπουλος δεν περίμενε. Η επίσκεψη της Φιλιώς και του Γρηγόρη στο αρχοντικό ανοίγει παλιές πληγές και φέρνει νέες αναταράξεις στο αρχοντικό.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Το τέλος των Προβιών έρχεται

Η απουσία του Χρήστου δίνει την ευκαιρία στον Γρηγόρη να επιστρέψει στη ζωή της Ιουλίας. Στην Αθήνα, ο Επιφάνιος αναρωτιέται αν πρέπει να αποκαλύψει την αλήθεια στον Χρήστο ή να προστατεύσει την υγεία του γιου του. Ο ψυχίατρος Νικολαΐδης βοηθά τον Χρήστο να αντιμετωπίσει το παρελθόν του. Στη Λάρισα, η άφιξη του μωρού δεν επαρκεί για να ηρεμήσουν οι παλιές αντιξοότητες. Ο Γρηγόρης και η Ιουλία ανακαλύπτουν εκ νέου τον έρωτα τους, αφήνοντας πίσω τους τα παλιά.

Αυτή η επανασύνδεση φέρνει την καταστροφή και τον προάγγελο του θανάτου του Γιωργίκη. Η απόφαση του Επιφανίου να αποκαλύψει την αλήθεια στον Χρήστο θέτει σε κίνδυνο την ισορροπία της οικογένειας του. Ταυτόχρονα, η αναζωπύρωση του έρωτα μεταξύ Γρηγόρη και Ιουλίας ανοίγει παλιές πληγές και οδηγεί τον Γιωργίκη σε μια πορεία που θα φέρει δραματικές εξελίξεις.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ