Το Προξενιό Της Ιουλίας – Το μυστικό αποκαλύπτεται

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στο αρχοντικό, ο Χρήστος αναρωτιέται για πρώτη φορά μήπως είναι τελικά γιος του μυστηριώδους θείου Ανέστη και απεγνωσμένα προσπαθεί. Εσύ δεν μπορεί να μην ξέρεις. Είχες καταλάβει κάτι; Πρέπει να μάθω. Η μάνα μου σου είχε μιλήσει γι’ αυτό;», τη ρωτάει.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Το μυστικό αποκαλύπτεται

Την απάντηση τη δίνει η Χάδω που τον ακούει: «Ναι. Είσαι γιος αυτής την άτιμης που πλάγιαζε με τον άντρα μου. Τώρα ξέρεις όλη την αλήθεια αφού θέλεις να τη μάθεις». Μετά την αποκάλυψη του μυστικού, ο μόνος δρόμος είναι να βρει τον Επιφάνειο, που έχει βρει καινούριο κρησφύγετο, με τη βοήθεια του Ζαφείρη. Στο μεταξύ, ένα σημαντικό τηλεφώνημα που θα δεχτεί ο Γιωργίκης από την Αθήνα, θα αποκαλύψει πολλά. Παράλληλα, ο Στασινόπουλος υπόσχεται στη Στάσα ότι θα κάνει τα πάντα για να σταματήσει αυτή η κατάσταση στο αρχοντικό.

«Αυτό που λες είναι εξωφρενικό. Έχω κι εγώ κορίτσια. Σου υπόσχομαι ότι θα το αναλάβω προσωπικά», της λέει και πράγματι έχει αποφασίσει να φτάσει τη σύγκρουσή του με τον Γιωργίκη μέχρι τέλους. προκειμένου η κακοποίηση και η ομηρία της Ιουλίας να λήξει εδώ. Ωστόσο, το επείγον σήμα που έρχεται από το αρχηγείο στη διοίκηση χωροφυλακής Λάρισας αλλάζει τα σχέδια του καθώς αφορά για πιθανή μετάθεση για Αθήνα.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ