Το Προξενιό Της Ιουλίας – Το Καλοκαίρι του 1964 φέρνει την αλήθεια στο φως

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η σειρά του ALPHA, παρουσιάζει γρήγορες και καταιγιστικές εξελίξεις, ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 1964. Τέσσερα χρόνια μετά, η Ιουλία επιστρέφει στο αρχοντικό, γεμάτη λαχτάρα να επανασυνδεθεί με την τετράχρονη πλέον κόρη της, Βγενιώ.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Το Καλοκαίρι του 1964 φέρνει την αλήθεια στο φως

Όμως, η μικρή δεν την αναγνωρίζει, γεγονός που προκαλεί αναπάντεχες εξελίξεις. Η κατάσταση αυτή αναγκάζει τη Στεφανία να επικοινωνήσει με τον Χρήστο, ο οποίος ζει έξω από την Ελασσόνα με τον Επιφάνειο. Παράλληλα, ένα καθοριστικό γεγονός αλλάζει δραστικά τη ζωή της Φιλιώς και του Γρηγόρη, οι οποίοι προσπαθούν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες. Η Ιουλία, αντιμετωπίζοντας κίνδυνο στο αρχοντικό Προβιού, αποφασίζει να αποκαλύψει στον Γρηγόρη την αλήθεια για την κόρη τους.

Η νύχτα του φόνου του Γιωργίκη συγκλονίζει τη Λάρισα, με σχεδόν όλους τους κατοίκους να γίνονται ύποπτοι. Η νέα εφημερίδα του Άλκη καλύπτει το γεγονός με ένα καυτό πρωτοσέλιδο, ενώ όλοι προσπαθούν να βρουν τον δολοφόνο του ισχυρού άνδρα. Ταυτόχρονα, αποκαλύπτεται πως αγνοούνται σχεδόν όλοι όσοι εμπλέκονται άμεσα με τη βραδιά του φόνου και τον τρόπο εκτέλεσης του εγκλήματος.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ