Το Προξενιό Της Ιουλίας – Το ημερολόγιο προδίδει τον φονιά της

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Οι επόμενες στιγμές στη δραματική σειρά του ALPHA, υπόσχονται έντονες συγκινήσεις και ανατροπές για την κεντρική ηρωίδα, την Ιουλία. Με τη μοίρα της να έχει γραφτεί με πίκρες και δυσκολίες, η Ιουλία βρίσκεται αντιμέτωπη με τον εφιάλτη που την περιμένει στο σπίτι του Προβιού.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Το ημερολόγιο προδίδει τον φονιά της

Από τις πρώτες ώρες του γάμου της, η Ιουλία βιώνει ανείπωτα βάσανα από την αντιπαθητική Χάδω, που την καθιστά στόχο της και κάνει τη ζωή της μία πραγματική κόλαση. Η πίεση αυξάνεται όταν, τη δεύτερη νύχτα του γάμου της, είναι υποχρεωμένη να εκπληρώσει τα συζυγικά της καθήκοντα, βιώνοντας ένα ακόμα προσωπικό βασανιστήριο. Αντίθετα με την πρώτη φορά, που γλίτωσε χάρη στα κόλπα που της είχε μάθει η μητέρα της, Στάσα.

Ο Γιωργίκης, αδελφός της Χάδω, προσπαθεί να την υπερασπιστεί απέναντι στην αδελφή του, ενώ παράλληλα προσπαθεί να δείξει το καλό του πρόσωπο στη νέα σύζυγό του. Η Χάδω, όμως, συνεχίζει να προκαλεί την Ιουλία, υπενθυμίζοντάς της ότι πρέπει να αλλάξει τρόπους για να ανταποκριθεί στη θέση της. Ο Γιωργίκης, ωστόσο, εκφράζει την υποστήριξή του προς τη νεαρή σύζυγό του. Ταυτόχρονα, ο Χρήστος, ένας άλλος χαρακτήρας, αντιμετωπίζει δικές του δυσκολίες και αποφασίζει να εγκαταλείψει το αρχοντικό μέσα στη νύχτα για να καταφύγει σε ένα μοναστήρι.

Καθώς ο πατέρας του τον αναζητά με αγωνία στο δάσος, εκείνος συναντά τον μοναχό Επιφάνειο, ο οποίος τον καθοδηγεί προς την αναζήτηση του ημερολογίου της μητέρας του, Ευγενίας. Έτσι προδίδεται ο φονιάς της μητέρας του Ευγενίας και οι κακουχίες που πέρασε η άτυχη γυναίκα στο πλευρό του Γιωργίκη.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ