Το Προξενιό Της Ιουλίας – Το αρχοντικό γίνεται το κολαστήριο της

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν αναταράξεις καθώς η Ιουλία βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση λόγω ενός λάθους που διαπράττει. Στο αρχοντικό του Προβιού, η συχνή εμφάνιση του Γρηγόρη έχει προκαλέσει ανησυχία στην Χάδω, η οποία ενημερώνει τον Γιωργίκη για τις υποψίες της.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Το αρχοντικό γίνεται το κολαστήριο της

Παρά ταύτα, ο αδελφός της δεν δέχεται να πιστέψει χωρίς αποδείξεις. Αποφασισμένος να διαπιστώσει την αλήθεια, ο Γιωργίκης θέτει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που στοχεύει στο να εξακριβώσει τις υποψίες της Χάδως. Όμως, η αντίδραση του Γρηγόρη είναι άμεση και αποφασιστική, αφήνοντας να διαφανεί η προσπάθεια του να αποφύγει τη σύγκρουση. Ακριβώς όταν φαίνεται ότι η κατάσταση βρίσκεται υπο έλεγχο, η Ιουλία ακολουθώντας την ατυχή πορεία της, αποκαλύπτει κατά λάθος το μυστικό που κρατούσε κρυφό τόσο καιρό.

Έτσι, ο Γιωργίκης μαθαίνει την αλήθεια ότι το παιδί δεν είναι δικό του, αλλά του Γρηγόρη, και οι ισορροπίες ανατρέπονται. Το αρχοντικό γίνεται το κολαστήριο της και η Ιουλία βιώνει τρομερά βασανιστήρια από τον άντρα της καθώς η αναπόφευκτη αλήθεια έχει έρθει στο φως, μη αφήνοντας κανένα μυστικό ανεξερεύνητο.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ