Το Προξενιό Της Ιουλίας – Την σαπίζει στο ξύλο μέχρι θανάτου

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Γιωργίκης εξοργίζεται μόλις μαθαίνει ότι η Ιουλία παντρεύτηκε έγκυος. Από τότε, χάνει τον έλεγχο και εκτοξεύεται σε βίαιες ενέργειες κατά της συζύγου του. Η Χάδω προσπαθεί να προστατέψει το μωρό, ενώ η Στεφανία βοηθά την Ιουλία να ξεφύγει. Η Στάσα, αντικρύζοντας την κόρη της σε άθλια κατάσταση, υποκύπτει στην απόγνωση.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Την σαπίζει στο ξύλο μέχρι θανάτου

Ένα flashback μας μεταφέρει στο καλοκαίρι του 1960, αποκαλύπτοντας πολλά μυστικά. Η Ιουλία, παρότι πιστεύει ότι το παρελθόν της έχει θαφτεί, μια στιγμή αρκεί για να αποκαλυφθεί η αλήθεια στον Γιωργίκη. Ο Επιφάνειος παραμένει κρυμμένος, διατηρώντας επαφή με τον Χρήστο στην Αθήνα. Με τη βοήθεια του ψυχίατρου Νικολαΐδη, ο Χρήστος ανακαλύπτει το σκοτεινό παρελθόν του Γιωργίκη ως πατέρα και σύζυγος. Οι αποτυχημένες προσπάθειές του να επικοινωνήσει με το σπίτι του αυξάνουν την ανησυχία του.

Στο αρχοντικό, μετά την αποκάλυψη του μυστικού της Ιουλίας, ο Γιωργίκης εξοργίζεται και επιτίθεται ανεξέλεγκτα στη γυναίκα του. Η Χάδω προσπαθεί να προστατέψει το μωρό, ενώ η Στεφανία σπεύδει να βοηθήσει την Ιουλία. Καθώς ο Στασινόπουλος αναζητά λύσεις, η Στάσα συνειδητοποιεί τον κίνδυνο που διατρέχει η κόρη της, βλέποντάς την να υποφέρει μετά τον άγριο ξυλοδαρμό.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ