Το Προξενιό Της Ιουλίας – Τέσσερα χρόνια μετά οι μνήμες ζωντανεύουν

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Το καλοκαίρι του 1964 η Ιουλία, που για αρκετό καιρό ήταν έγκλειστη σε ψυχιατρική κλινική, επιστρέφει στο αρχοντικό και λαχταρά να σφίξει στην αγκαλιά της την κόρη της. Ευγενία, που είναι πλέον 4 ετών.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Τέσσερα χρόνια μετά οι μνήμες ζωντανεύουν

Όμως, γυρνώντας πίσω, ξυπνούν οι εφιαλτικές μνήμες της και πολύ σύντομα η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Η Στεφανία, θέλοντας για άλλη μία φορά να προφυλάξει την Ιουλία, επικοινωνεί με τον Χρήστο και του ζητάει να επιστρέψει στο σπίτι του Προβιού. Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, ο νεαρός έχει απαρνηθεί την οικογένειά του και ζει μαζί με τον Επιφάνειο στην Ελασσόνα ως γιος και πατέρας, κερδίζοντας τον χαμένο χρόνο που τους στέρησε η ζωή. Παράλληλα, στον Τύρναβο, μεγάλες αλλαγές συμβαίνουν στη ζωή της Φιλιώς και του Γρηγόρη.

Η κοπέλα μένει ξανά έγκυος και προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις νέες συνθήκες. Μάλιστα, ανακαινίζουν και το σπίτι τους για να υποδεχτούν το μωρό τους. Ταυτόχρονα, όμως, μία μεγάλη αποκάλυψη ταράσσει συθέμελα τη ζωή του γεωπόνου. Η Ιουλία καταφέρνει επιτέλους και του λέει όλη την αλήθεια για τη μικρή Ευγενία, δηλώνοντάς του ότι αυτός είναι ο βιολογικός της πατέρας. Ο Γρηγόρης σοκάρεται με τα νέα, ενώ εκείνη εξακολουθεί να κινδυνεύει στο αρχοντικό Προβιού.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ