Το Προξενιό Της Ιουλίας – Σύζυγος και ερωμένη κάτω απο την ίδια στέγη

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Μετά από έναν καβγά στο γάμο του, ο Διοικητής Στασινόπουλος αντιλαμβάνεται ότι οι υπηρέτριές του ξεπερνούν τα όρια. Αποφασίζει να αναλάβει δράση για να φέρει τάξη στο σπίτι του. Αντίθετα με την κατάσταση στο δικό του σπίτι, το κλίμα στο αρχοντικό Προβιού είναι ευχάριστο.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Σύζυγος και ερωμένη κάτω απο την ίδια στέγη

Ο Γιωργίκης και ο Χρήστος σχεδιάζουν να επισκεφτούν τον πατέρα Επιφάνειο στο μοναστήρι, ενώ η Ιουλία, μαζί με τη Δέσπω, αναπτύσσει σχέση. Η Δέσπω ζητά χάρη από την Ιουλία για να παραμείνει στο αρχοντικό Προβιού, αλλά ένα απρόσμενο εμπόδιο της χαλάει τα σχέδια. Ταυτόχρονα, η Χάδω επισκέπτεται το ορφανοτροφείο με σκοπό να υλοποιήσει ένα σχέδιο, ζητώντας βοήθεια από ένα νέο πρόσωπο στη Λάρισα. Η Στάσα αποφασίζει να αποκαλύψει ένα μυστικό για να ζητήσει βοήθεια για την κόρη της.

Στο μεταξύ, ο Γρηγόρης ξεκινάει τα μαθήματά του στην Αβερώφειο και ανακαλύπτει μια έκπληξη όταν συναντά ξανά την Ιουλία και αμφισβητεί την ειλικρίνειά της σχετικά με τη σχέση της με τον Προβιό. Παράλληλα ο μοναχός Επιφάνειος επισκέπτεται έναν άνθρωπο από το παρελθόν του και η συνάντηση αυτή πρόκειται να τον οδηγήσει σε μια μεγάλη ανατροπή. Συγκεκριμένα, πηγαίνει στις φυλακές και βρίσκει τον Στράτο, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ