Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στόχος της να καλό παντρέψει το σπλάχνο της

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα, ενώ η Κατερίνη θα επιδιώξει ανυποχώρητα την υλοποίηση του γάμου που έχει φανταστεί. Η Ιουλία, έχοντας ολοκληρώσει το προξενιό της, παντρεύεται τον Γιωργίκη, αλλά αφήνει πίσω της τον Χρήστο, τον έρωτα της.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στόχος της να καλό παντρέψει το σπλάχνο της

Παράλληλα, ο Χρήστος βρίσκεται στο στόχαστρο μιας άλλης κοπέλας για παντρειά, προκαλώντας την προσοχή της Ευτυχίας Μελή. Η Ευτυχία Μελή αποκάλυψε ότι η Κατερίνη θα δράσει ενεργά για να ενώσει τον Χρήστο με την κόρη της, τη Φιλιώ. Η ηθοποιός που υποδύεται την Κατερίνη πιστεύει ότι ο Χρήστος είναι ο ιδανικός σύντροφος για τη Φιλιώ και δεν ενδιαφέρεται για τις δυσκολίες που προκύπτουν από το παρελθόν του πατέρα του.

Ο Στασινόπουλος, ο σύζυγος της Κατερίνης, αντιδρά με δυσαρέσκεια στην ιδέα αυτού του προξενιού. Διακρίνει τις αντιφάσεις και τα ηθικά διλήμματα, αλλά η Φιλιώ και η Κατερίνη είναι αποφασισμένες να καταφέρουν τον γάμο. Η Κατερίνη, η οποία έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της, χρησιμοποιεί κάθε μέσο προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

Ο γάμος της Ιουλίας με τον Γιωργίκη ανοίγει νέους ορίζοντες για τον Χρήστο, καθώς μητέρα και κόρη προσπαθούν να επηρεάσουν την κατάσταση και να πείσουν τον νεαρό για τα συναισθήματα που τρέφει για τη Φιλιώ. Έτσι, η ιστορία εξελίσσεται με ανατροπές και δυναμικές σχέσεις, καθιστώντας τη σειρά ακόμα πιο συναρπαστική για το κοινό.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ