Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στάσα – Στασινόπουλος γίνονται εραστές

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Τα επερχόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής θα φέρουν συναρπαστικές ανατροπές, καθώς οι πρωταγωνιστές Στάσα και Κωστής ερωτεύονται και γίνονται παράνομο ζευγάρι. Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να δώσει νέα διάσταση στη σειρά που προβάλλεται από το κανάλι ALPHA.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στάσα – Στασινόπουλος γίνονται εραστές

Ο Κωστής, μετά από έναν καβγά με την σύζυγό του Κατερίνα, αντιλαμβάνεται ότι οι κόρες του έχουν ξεπεράσει τα όρια. Αποφασίζει λοιπόν να αναλάβει δράση για την αποκατάσταση της τάξης στην οικογένειά του. Αλλά, παράλληλα, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια κόντρα μεταξύ του Ρήγα και του Σωτηράκη για την κόρη του Βαγγελίτσα, που είναι αντικείμενο διεκδίκησης ανάμεσα σε δύο νέους αγαπημένους.

Ενώ οι προσπάθειες του Κωστή για την επίλυση των οικογενειακών του προβλημάτων είναι σε εξέλιξη, ο διοικητής Στασινόπουλος βλέπει την κόρη του να μπλέκει σε μια σοβαρή κατάσταση και ζητάει τη βοήθεια της Στάσας. Η Στάσα, αν και αφοσιωμένη χήρα και μητέρα, αντιλαμβάνεται ότι η προστασία της οικογένειας του Στασινόπουλου είναι άμεση ανάγκη και επεμβαίνει. Καθώς οι δύο τους συνεργάζονται για την επίλυση των προβλημάτων, η έλξη ανάμεσά τους αυξάνεται.

Καταλήγουν να ανταλλάσσουν εκφράσεις αγάπης και να ζήσουν έναν παράνομο έρωτα. Παρά την πάθος, όμως, πρέπει να είναι προσεκτικοί, γνωρίζοντας ότι η αποκάλυψη της σχέσης τους θα είναι καταστροφική για τις οικογένειές τους και την κοινωνία. Με την εξέλιξη της ιστορίας, ο Κωστής και η Στάσα βρίσκουν τον εαυτό τους σε έναν κόσμο που οι αποφάσεις τους έχουν δραματικές συνέπειες. Αν και η αγάπη τους είναι ισχυρή, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεων τους και να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν αυτόν τον απαγορευμένο δρόμο ή όχι.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ