Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στάσα – Ρήγας στα μαχαίρια

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Ρήγας μαθαίνει για την εξαφάνιση της αδελφής του και γίνεται έξαλλος με τη μάνα του, που δεν του το είχε πει. «Είναι δυνατόν να μου έχεις κρύψει τέτοιο πράγμα: Η Ιουλίτσα μας έτρωγε ξύλο από τον Προβιά και τώρα έχει χαθεί κι εσύ δεν μου λες κουβέντα;», της φωνάζει.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στάσα – Ρήγας στα μαχαίρια

«Ηρέμησε, αγόρι μου. Για καλό το έκανα. Είσαι εδώ μέσα. Έχεις τα δικά σου. Δεν ήθελα να σε φορτώσω και με άλλο». «Τι είναι αυτά που λες; Και ήξερες τι περνάει εκεί μέσα και δεν είπες κουβέντα: Δεν θα βγω από εδώ μέσα; Θα σκοτώσω τον Προβιά με τα ίδια μου τα χέρια», της ξαναλέει. Ο Ρήγας είναι σε έξαλλη κατάσταση. Εν τω μεταξύ, η Χάσω με τη σειρά της είναι στα πρόθυρα νευρικής κατάρρευσης αφού δεν έχει κοντά της το μωρό και μαλώνει συνέχεια με τον Γιωργίκη για το πού βρίσκεται το παιδί.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ