Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στάσα – Κωστής βάζουν τέλος στον έρωτα τους

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Κωστής και η Στάσα φαίνεται πως καταλήγουν σε άδοξο τέλος, αφού αποφασίζουν να θυσιάσουν τον έρωτά τους για την οικογένειά τους. Η τραγική στιγμή όπου ο Ρήγας σκοτώνει τον Στράτο με πυροβολισμό φέρνει καταστροφικές συνέπειες στη ζωή όλων, ιδίως όμως στη ζωή της Στάσας και του Στασινόπουλου.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στάσα – Κωστής βάζουν τέλος στον έρωτα τους

Η απόφαση του Κωστή να παραδεχθεί ότι εκείνος έδωσε μυστικά σήμα στον Σκούταρη να επιτεθεί στον Ραζίνη, για να προστατέψει τη μητέρα του, αποδεικνύεται λανθασμένη. Αυτό προκαλεί οργή της Κυριακούλας και της Κατερίνης. Η χήρα του Στράτου διαψεύδει την εκδοχή αυτή, κατηγορώντας τον διοικητή ότι προσπαθεί να προστατέψει τον γιο της Στάσας από την εκτέλεση. Αυτό φέρνει αναταράξεις στη σχέση του Κωστή με τη σύζυγό του, η οποία υποψιάζεται ήδη για την παράνομη σχέση του με τη μητέρα της Ιουλίας και του Ρήγα.

Η Κατερίνη αποφασίζει να αναζητήσει την αλήθεια. Ταυτόχρονα, η Στάσα ανησυχεί για το μέλλον του γιου της, Ρήγα, και τις συνέπειες του φόνου. Τελικά, αποφασίζουν να βάλουν ένα τέλος στη σχέση τους για να προστατεύσουν τις οικογένειές τους. Και ο Κωστής και η Στάσα συνειδητοποιούν ότι η προστασία των οικογενειών τους είναι προτεραιότητα, καθώς η αποκάλυψη της κρυφής σχέσης τους θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερη καταστροφή.

Καταλήγουν, λοιπόν, να κανονίσουν μια τελευταία συνάντηση για να τερματίσουν τη σχέση τους. Οι στιγμές αυτές είναι φορτισμένες και δύσκολες για τους δυο, καθώς έχουν αναπτύξει βαθιά αισθήματα ο ένας για τον άλλο. Ωστόσο, επιλέγουν να θυσιάσουν την αγάπη τους για να προστατέψουν τις οικογένειές τους.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ