Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στάσα – Κωστής δίνουν το πρώτο τους φιλί

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν συνταρακτικές εξελίξεις καθώς ο Κωστής θα κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Στάσα. Ο Στασινόπυλος ενημερώνει την Στάσα για τα καμώματα του γιού της. Η Στάσα, ανταποκρινόμενη, υπόσχεται να αντιμετωπίσει άμεσα το θέμα. Έτσι, βιαστικά, αναζητά τον γιο της και τον επιπλήττει για την αφελή του συμπεριφορά, που τσακώθηκε με έναν άνθρωπο του υποκόσμου, καθώς και για την εμπλοκή του με την κόρη του Στασινόπουλο.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στάσα – Κωστής δίνουν το πρώτο τους φιλί

Από την πρώτη αυτή προσωπική συνάντηση, ο έρωτας του Κωστή για τη Στάσα, που καίει την καρδιά του εδώ και δεκαετίες, φουντώνει. Η ίδια αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι τα αισθήματά του διοικητή έχουν ξεπεράσει τα όρια της φιλίας και νιώθει γοητευμένη. Κατόπιν, ο Κωστής της εξομολογείται ότι την αγαπάει από τα νεανικά του χρόνια, αλλά εκείνη είχε μάτια μόνο για τον Στράτο. Συνειδητοποιώντας τα συναισθήματά της, η Στάσα ανταποκρίνεται, και σύντομα ανταλλάσσουν το πρώτο φιλί τους, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας παράφορης παράνομης σχέσης.

Το ζευγάρι αφήνεται στο πάθος του, αλλά πάντα λειτουργεί με μέτρο. Παρά την παράνοια των συναισθημάτων τους, είναι προσεκτικοί, γνωρίζοντας ότι η σχέση τους πρέπει να παραμείνει μυστική. Αφενός, η Στάσα είναι πρόσφατα χήρα και αφετέρου, ο Κωστής είναι παντρεμένος και εκπρόσωπος του νόμου. Αντιλαμβάνονται την καταστροφική επίδραση που θα είχε η αποκάλυψη της σχέσης τους στην τοπική κοινωνία, δημιουργώντας τεράστιο σκάνδαλο.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ