Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στάσα – Κατερίνη στα μαχαίρια

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η δράση θα επικεντρωθεί σε συναρπαστικές εξελίξεις καθώς Στάσα και Κατερίνη θα έρθουν αντιμέτωπες με την Κατερίνη να θέλει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στάσα – Κατερίνη στα μαχαίρια

Ο Κωστής βιώνει έναν εφιάλτη στο σπίτι του, καθώς η γυναίκα του και η κόρη του τον επιτίθενται, εξαιτίας της διαμάχης με την Στάσα και τον Ρήγα. Οι εξελίξεις συνεχίζονται με τη Χάδω να προσπαθεί να αναπτύξει ύποπτες σχέσεις ανάμεσα σε πρόσωπα, ενώ ο Γιωργίκης σχεδιάζει να αποκαλύψει την αλήθεια για τον Γρηγόρη και την Ιουλία. Παράλληλα, η Κατερίνη αποφασίζει να αντιμετωπίσει την αντίζηλό της, Στάσα, ενώ η ατμόσφαιρα στο σπίτι του Στασινοπούλου επιδεινώνεται λόγω των εντάσεων μεταξύ της Κατερίνης και της Στάσας.

Παράλληλα, η σχέση του Στασινοπούλου με την κόρη του είναι ανεξέλεγκτη, ενώ η εμπλοκή του Ρήγα στη δολοφονία του Στράτου Ραζίνη δημιουργεί επιπλέον δυσκολίες. Στο μεταξύ, η σχέση του εκδότη Άλκη Μάκρη με την Αλεξάνδρα Ραζίνη εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς, ενώ στο αρχοντικό Προβιού, οι επισκέψεις του Γρηγόρη προκαλούν υποψίες. Με την υποστήριξη της Φιλιώς, ο Κωστής προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, ενώ η Στάσα απειλείται με διαπόμπευση.

Η εμφάνιση ενός καινούριου προσώπου στη Λάρισα σηματοδοτεί το τέλος ενός κεφαλαίου, ενώ η περιοδεία του αρχηγού της χωροφυλακής στην Θεσσαλία διαιρεί το παράνομο ζευγάρι.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ