Το Προξενιό Της Ιουλίας – Σοκ – Σαπίζει στο ξύλο την Φιλλιώ

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Γρηγόρης ξεσπά και σαπίζει στο ξύλο την Φιλλιώ. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια η Φιλλιώ βιώνει σπασμούς και έντονους πόνους, θέτοντας σε κίνδυνο την εγκυμοσύνη της, ενώ η Κυριακούλα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Σοκ – Σαπίζει στο ξύλο την Φιλλιώ

Η αιφνιδιαστική λιποθυμία της Κυριακούλας στην συνάντηση με την οικογένεια Μακρή αποκαλύπτει ένα κρυμμένο μυστικό. Αναστατώνονται όλοι, καθώς η απειλή της αποκάλυψης του μυστικού κρέμεται πάνω από τους πάντες. Η Κυριακούλα απαιτεί από την κόρη της να απομακρυνθεί από τον Άλκη, παρά τις αντιρρήσεις της. Η Φιλιώ, αντιμετωπίζοντας προβλήματα με την εγκυμοσύνη της, βρίσκει στο πλευρό της τον γοητευτικό γιατρό Γκλαβάνη. Οι προσπάθειες των γιατρών να σώσουν το μωρό αποδεικνύονται ανεπιτυχείς, και η Φιλιώ αποβάλλει, αισθανόμενη συντετριμμένη.

Μετά την απώλεια, αρνείται να δει τον Γρηγόρη, κατηγορώντας τον ότι δεν της προσέφερε συμπαράσταση. Η σχέση τους φαίνεται να καταρρέει, με τον Γρηγόρη να εκτοξεύει την οργή του στην Φιλιώ. Τελικά, φαίνεται πως η σχέση τους βαδίζει προς το τέλος, με τη συμβατική υποχρέωση να είναι το μόνο που τους κρατάει μαζί. Ο Γρηγόρης φτάνει στα άκρα, χτυπώντας την Φιλιώ, αλλά η απόρριψή της είναι αναπόφευκτη.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ