Το Προξενιό Της Ιουλίας – Σοκ – Ο Άλκης είναι γιο της

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η συνέχεια της σειράς αναμένεται καθηλωτική, καθώς η Κυριακούλα συνειδητοποιεί ότι ο Άλκης είναι γιος της και λιποθυμάει. Ο Άλκης και η Αλεξάνδρα αποφασίζουν να προχωρήσουν τη σχέση τους, εφόσον αγαπιούνται και είναι έτοιμοι να παντρευτούν.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Σοκ – Ο Άλκης είναι γιο της

Έτσι, έφτασε η στιγμή για την οικογένεια Μακρή να γνωρίσει την οικογένεια Ραζίνη. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, η Κυριακούλα ξαφνικά λιποθυμάει. Η μεταφορά της στο νοσοκομείο προκαλεί αναστάτωση σε όλους και απειλεί να αποκαλύψει ένα μυστικό που είχε θαφτεί στο παρελθόν. Μετά τον βιασμό της από τον πατέρα Προβιό, η Κυριακούλα έμεινε έγκυος και, σύμφωνα με το Τηλέραμα, φαίνεται πως το παιδί που έδωσε για υιοθεσία είναι ο Άλκης. Χωρίς να αποκαλύψει την αλήθεια, η Κυριακούλα προτρέπει την Αλεξάνδρα να απομακρυνθεί από τον Άλκη, χρησιμοποιώντας δικαιολογίες που ακούγονται παράλογες.

Επιμένει στις προσπάθειές της και δεν τη σταματά ούτε το γεγονός ότι η νύφη της, η Φιλιώ, φαίνεται να αντιμετωπίζει επιπλοκές με την εγκυμοσύνη της. Αυτές οι επιπλοκές καταλήγουν σε αποβολή, γεγονός που οδηγεί την Φιλλιώ σε ρήξη με τον Γρηγόρη και στον αναπόφευκτο χωρισμό τους.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ