Το Προξενιό Της Ιουλίας – Σοκ – Μαχαιρώνει την Ζανέτ

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η ζωή του Σωτηράκη, της Ζανέτ και του Ζαφείρη βρίσκεται σε σημείο κρίσης. Ο Σωτηράκης, πρώην εραστής της και αρχηγός συμμορίας, αποφυλακίζεται με σκοπό να επανασυνδεθεί με την πρώην εταίρα του, τη Ζανέτ, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τις διαφορές τους.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Σοκ – Μαχαιρώνει την Ζανέτ

Ταυτόχρονα, ο Ζαφείρης, ερωτευμένος με τη Ζανέτ, αναλαμβάνει να την προστατέψει από τον επικίνδυνο πρώην εραστή της. Όμως, μια απρόσμενη εξέλιξη ανατρέπει τα δεδομένα. Ο Σωτηράκης εντοπίζει τη Ζανέτ και προσπαθεί να την αποκτήσει ξανά, αλλά ο Ζαφείρης είναι εκεί, αποφασισμένος να υπερασπιστεί την αγαπημένη του. Καταλήγουν να πιάνονται στα χέρια, και στο κρίσιμο σημείο, ο Σωτηράκης ετοιμάζεται να χτυπήσει θανάσιμα τον Ζαφείρη με ένα μαχαίρι. Η Ζανέτ, για να προστατέψει τον αγαπημένο της, μπαίνει μπροστά και τελικά τραυματίζεται βαριά.

Ο Ζαφείρης, σοκαρισμένος, την αγκαλιάζει και τη μεταφέρει επειγόντως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί μάχονται για να την κρατήσουν στη ζωή. Οι ανασφάλειες του Ζαφείρη αυξάνονται καθώς φοβάται πως η καβγάς μπορεί να της στοιχίσει τη ζωή. Στην αναμονή για την εξέλιξη της κατάστασης, παραμένει στο πλευρό της, αναρωτιόμενος αν θα μπορέσει ποτέ να εξιλεωθεί για τη ζημιά που προκάλεσε. Η ζωή των τριών ανθρώπων είναι τώρα στα χέρια της πείρας και της τύχης. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, αλλά η αγάπη και η αφοσίωση του Ζαφείρη προς τη Ζανέτ μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμη για την επιβίωσή της.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ