Το προξενιό της Ιουλίας – Σκοτώνει τον καρπό του ερωτά τους

Το προξενιό της Ιουλίας – Τα νέα στον όλο και πιο επίπονο διακανονισμό της υπόθεσης Ραζίνη φέρνουν τη Στάσα σε ένα απόλυτα κρίσιμο σημείο. Στα λόγια της αναγγέλλει, “Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια.”

Το προξενιό της Ιουλίας – Σκοτώνει τον καρπό του ερωτά τους

Η Ιουλία προσπαθεί απεγνωσμένα να την σταματήσει, αλλά μόνο ο λογικός λόγος του Στασινόπουλου φαίνεται να μπορεί να φέρει στα ψυχολογικά ισοδύναμα τη Στάσα. Αυτή η κατάσταση προκαλεί ακόμα περισσότερη αναταραχή στην Ιουλία, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με τους δικούς της εφιάλτες, ενώ βουλιάζει στα αδιέξοδα της ζωής της.

Παράλληλα, ο Χρήστος απαιτεί το ό,τι του υποσχέθηκαν μετά την επίσκεψη του γιατρού Νικολαΐδη. “Θέλω να επιστρέψει επιτέλους η Ιουλία στο σπίτι μας. Εγώ δέχτηκα τον γιατρό. Τώρα πρέπει να κρατήσετε κι εσείς τον λόγο σας,” φωνάζει στους παρευρισκόμενους. Καθώς όλα αυτά συμβαίνουν, η Κατερίνη και η Φιλιώ συνειδητοποιούν ότι η αντιπαράθεση μεταξύ του Στράτου και του Στασινόπουλου, η οποία φθάνει στα άκρα, καθιστά σχεδόν αδύνατη την ιδέα ενός γάμου μεταξύ των Ραζίνηδων.

“Τι μπορούμε να κάνουμε, μαμά; Ο μπαμπάς δεν θα συμφωνήσει ποτέ σε αυτόν τον γάμο,” λέει η κοπέλα απελπισμένη. Ωστόσο, η μητέρα της την καθησυχάζει, υποσχόμενη ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να επιτύχει τον γάμο. Την ίδια στιγμή, η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το ξενοδοχείο όπου διαμένει, προκαλώντας μεγάλη απογοήτευση στον Ατζαλίνα.

Σκοπεύει να επιστρέψει στην Αθήνα. Ταυτόχρονα, η Κυριακούλα ετοιμάζει ένα οικογενειακό τραπέζι στο σπίτι της. Ωστόσο, η Ιουλία αποφασίζει να διακόψει οριστικά τα δεσμά που τη συνδέουν με τον Γρηγόρη και το παιδί του. Προσπαθεί να το κάνει αυτό πίνοντας ένα βότανο, αλλά τίθεται σε κίνδυνο τη ζωή της.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

to proxenioto proxenio tis iouliasΤο προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό Της Ιουλίας αλφαΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας νεο επεισοδιοΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα γινειΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο Προξενιό της Ιουλίας τωρα