Το Προξενιό Της Ιουλίας – Σε κακά χάλια ο Γιωργίκης – Χάνει το παιδί του

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς θα αποδειχθούν αποκαλυπτικές, καθώς θα γίνουμε μάρτυρες τις δραματικές στιγμές που βιώνει ο Γιωργίκης. Ο χαρακτήρας αντιμετωπίζει σοβαρή κρίση, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει μια προσπάθεια αυτοκτονίας. Παράλληλα, ο Στασινόπουλος ξεκινά ένα ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον Ζαφείρη, ενώ πιέζει τον Γρηγόρη να του αποκαλύψει την τοποθεσία του όπλου που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Σε κακά χάλια ο Γιωργίκης – Χάνει το παιδί του

Οι εξελίξεις προχωρούν και η Αλεξάνδρα, αναγκάζεται να ζητήσει ξανά τη νομική βοήθεια του Δημητρού. Ωστόσο, ο Γρηγόρης την ξαφνιάζει ανακοινώνοντάς της ένα σχέδιο που τον τοποθετεί σε δύσκολη θέση. Παράλληλα, η Κυριακούλα και ο Στράτος, υπό την πίεση των συμβάντων, λαμβάνουν μια απόφαση με υψηλό κόστος.

Καθώς η Αλεξάνδρα αντιμετωπίζει τις δυσκολίες με τον ζηλιάρη Απόστολο, η Στάσα προσπαθεί να πείσει την Ιουλία να αποκαλύψει την αλήθεια για τη βραδιά του φόνου και να προχωρήσει σε γάμο με τον Προβιό. Η Ιουλία, αντίθετα, επιλέγει να πάει στη χωροφυλακή για να καταθέσει επίσημα, αλλά μια απρόσμενη εξέλιξη ανατρέπει τα σχέδιά της. Καθώς οι εξελίξεις ταράζουν τα νερά, η ένταση ανεβαίνει ακόμη περισσότερο. Η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση, αναμεταξύ της ανάγκης νομικής υποστήριξης και των απροσδόκητων αποκαλύψεων του Γρηγόρη.

Ταυτόχρονα, η Κυριακούλα και ο Στράτος, αν και υποχρεωμένοι από τις συνθήκες, αναγκάζονται να λάβουν μια απόφαση που φέρνει μαζί της σημαντικό κόστος. Εν τω μεταξύ, η αντιπαράθεση μεταξύ της Αλεξάνδρας και του Απόστολου εντείνεται, ενώ η Στάσα συνεχίζει τις πιέσεις προς την Ιουλία για να αποκαλύψει την αλήθεια για τη φονική νύχτα και να προχωρήσει σε έναν αναμενόμενο γάμο με τον Προβιό. Η απόφαση της Ιουλίας να καταθέσει επίσημα στη χωροφυλακή φαίνεται να είναι ανασταλτική λόγω μιας απροσδόκητης εξέλιξης που θα αλλάξει τον ρυθμό της πλοκής.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

to proxenioto proxenio tis iouliasΤο προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό Της Ιουλίας αλφαΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας νεο επεισοδιοΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα γινειΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο Προξενιό της Ιουλίας τωρα