Το Προξενιό Της Ιουλίας – Σαπίζει στο ξύλο την Ιουλία

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Προβιός βρίσκει την Ιουλία με τον Χρήστο κλεισμένους στο υπόγειο. Συγκρατεί τη δυσαρέσκειά του καθώς οι δικαιολογίες που του λένε δεν του αρκούν. Εξαγριωμένος με την εικόνα που είδε, ο Γιωργίκης κακοποιεί βάναυσα την Ιουλία, αποκαλύπτοντας τη σκοτεινή του πλευρά σε μια σκηνή που την σοκάρει.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Σαπίζει στο ξύλο την Ιουλία

Η Φιλιώ και ο Γρηγόρης επίσημα αρραβωνιάζονται, ενώ ο Ρήγας χωρίζει με τη Βαγγελίτσα λόγω αναπάντεχου κλονισμού. Παράλληλα, η Κυριακούλα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, προσθέτοντας άλλη μια δυσκολία στην οικογενειακή δυναμική. Παράλληλα, η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά από μια συνάντηση με τον Δημήτρο, ενώ η Στάσα αντιμετωπίζει έκπληξη με την εξομολόγηση της Ιουλίας σχετικά με τον Γιωργίκη και την εγκυμοσύνη της.

Στο σπίτι των Στασινόπουλων, η Φιλιώ προετοιμάζεται ενθουσιασμένη για το προξενιό της, ενώ η Βαγγελίτσα αντιμετωπίζει τον πόνο του χωρισμού με τον Ρήγα. Τελικά, η τελετή του προξενιού του Γρηγόρη και της Φιλιώς ολοκληρώνεται με γιορτινή ατμόσφαιρα, φέρνοντας λίγη ανακούφιση σε ένα σύνολο γεγονότων που έχουν αναστατώσει τις ζωές τους.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ