Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ρήγας – Βαγγελίτσα σε ερωτικό τετ – α – τετ

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Ιουλία, προσπαθώντας να προσαρμοστεί στον αριστοκρατικό κόσμο του Προβιού, βρίσκεται αντιμέτωπη με την απάνθρωπη συμπεριφορά της Χάδως. Η Χάδω, όμως, δεν χάνει ευκαιρία να την υποβάλει σε βασανιστήρια, υπενθυμίζοντάς της το καθήκον της να αλλάξει τρόπους και να ενεργεί ως “κυρία Προβιού”.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ρήγας – Βαγγελίτσα σε ερωτικό τετ – α – τετ

Ο Γιωργίκης, σύζυγος της Ιουλίας, αναλαμβάνει να υπερασπιστεί τη σύζυγό του από την αδικαιολόγητη συμπεριφορά της Χάσω. Ωστόσο, καθώς ο χρόνος περνά, ο Γιωργίκης ανησυχεί όχι μόνο για τη συμπεριφορά της Χάσω, αλλά και για τις συχνές συναναστροφές της Ιουλίας με τον Χρήστο. Αυτό ενεργοποιεί τη ζήλια του και προκαλεί αναστάτωση στον οίκο του Προβιού. Παράλληλα, η Δέσπω βρίσκει την ευκαιρία να εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον νέο αφεντικό, παραβιάζοντας τα ηθικά όρια της.

Καθώς οι σχέσεις μέσα στο σπίτι εξελίσσονται, η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη. Την επόμενη ημέρα, η αναστάτωση επιστρέφει καθώς ο Χρήστος εξαφανίζεται ξανά, αυτή τη φορά μαζί με την Ιουλία. Η εξαφάνιση αυτή προκαλεί ανησυχία στον Γιωργίκη, ο οποίος αναρωτιέται για το μέλλον της σχέσης του με τη σύζυγό του. Παράλληλα, η Βαγγελίτσα οργανώνει το πρώτο της ραντεβού με τον Ρήγα στη Λάρισα. Η συνάντηση, ωστόσο, δεν έχει το αναμενόμενο τέλος, καθώς ο οξύθυμος αδελφός της Ιουλίας συνειδητοποιεί τον έρωτα του Ρήγα για τη μικρή κόρη του διοικητή Στασινόπουλου.

Ο Σωτηράκης, αερωτευμένος και αυτός με την Βαγγελίτσα, αναλαμβάνει δράση και αναταράσσει τις ήδη ευαίσθητες σχέσεις μέσα στον οίκο του Προβιού. Η ιστορία περιπλέκεται περισσότερο, αφήνοντας ανοιχτά πολλά ερωτήματα και ανατροπές στον κόσμο των χαρακτήρων.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ