Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ράκος η Φιλλιώ – Αποβάλλει

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στα επόμενα επεισόδια η σειρά θα μας παρασύρει σε μια σειρά από δραματικές στιγμές, καθώς η Φιλιώ θα αντιμετωπίσει μια τραγική απώλεια: το μωρό που φέρει στα σπλάχνα της. Η Φιλιώ, γεμάτη χαρά για το πρώτο της παιδί, θα βιώσει έναν εφιάλτη όταν μια απρόβλεπτη αδιαθεσία της Κυριακούλας την οδηγεί στο νοσοκομείο.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ράκος η Φιλλιώ – Αποβάλλει

Η ανησυχία της οικογένειάς της είναι αναπόφευκτη. Η κατάσταση της Φιλιώς επηρεάζεται από την υγεία της Κυριακούλας και οι επιπλοκές της εγκυμοσύνης της γίνονται ανησυχητικές. Ο σύζυγός της, Γρηγόρης, απουσιάζει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεών του, και η Φιλιώ αναγκάζεται να επικοινωνήσει μόνη της με τον γιατρό, τον κύριο Γκλαβάνη. Ο γιατρός προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει το μωρό, αλλά με λύπη της ανακοινώνει ότι αυτό δεν είναι δυνατόν. Η Φιλιώ ξεσπά σε λυγμούς, βιώνοντας έναν πόνο που σπάει την καρδιά της.

Ο Γρηγόρης, συνειδητοποιώντας τη βαρύτητα της κατάστασης, βυθίζεται στη θλίψη. Η μητέρα της Φιλιώς, Κατερίνη, είναι εκεί για να τη στηρίξει σε αυτήν την τραγική απώλεια. Η ευτυχία και η ελπίδα της Φιλιώς για ένα νέο μέλος στην οικογένειά της διαλύονται. Και ως αν όλα αυτά δεν ήταν αρκετά βαριά, η Φιλιώ θα κατηγορηθεί από τον Γρηγόρη για φλερτ με τον γιατρό, προσθέτοντας έναν ακόμη πόνο στην ψυχή της.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ