Το Προξενιό Της Ιουλίας – Πρόσωπο κλειδί βοηθά τον Ραζίνη να δραπετεύσει

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Στράτος Ραζίνης, βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Νικόλα Σκούταρη, του πατέρα της Ιουλίας. Η απειλή της θανατικής ποινής τον πνίγει, οπότε αποφασίζει να δραπετεύσει, αλλά γνωρίζει πως δεν μπορεί να το κάνει μόνος του.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Πρόσωπο κλειδί βοηθά τον Ραζίνη να δραπετεύσει

Έτσι στρέφει την προσοχή του σε δύο άτομα που του οφείλουν τη ζωή τους, ζητώντας τους βοήθεια. Ένας είναι ο μοναχός Επιφάνειος, παλιός φίλος του, ο οποίος τον προστάτεψε στο παρελθόν όταν αντιμετώπιζε δυσκολίες. Αφού η γυναίκα του Ευγενία πέθανε και ο Ανέστης, συντετριμμένος, αποφάσισε να φύγει από το σπίτι των Προβιών, ο Στράτος τον στήριξε. Τον παρέσυρε στο πλάι του όταν ο Ανέστης αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Χάδω.

Ένας άλλος που μπορεί να του προσφέρει βοήθεια είναι ο πιστός του επιστάτης, ο Ζαφείρης. Στη συνέχεια, στέλνει ένα γράμμα στον Επιφάνειο, καλώντας τον να συναντηθούν μαζί με τον Ζαφείρη. Ο μοναχός αναταράσσεται αρχικά από το φόβο, αλλά συνειδητοποιεί ότι μπορεί να ανταμείψει έτσι τον Στράτο για την ευγένεια που του έχει δείξει. Ο Στράτος και οι δύο του σύμμαχοι συνεννοούνται για το σχέδιο απόδρασης. Ο Ζαφείρης αναλαμβάνει την οργάνωση του σχεδίου, ενώ ο Επιφάνειος προσπαθεί να βάλει τις σκέψεις του σε τάξη.

Καθώς η πίεση αυξάνεται, οι τρεις τους γνωρίζουν ότι πρέπει να είναι προσεκτικοί και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να πετύχουν τον στόχο τους. Κάθε λεπτομέρεια πρέπει να ληφθεί υπόψη, κάθε πιθανό εμπόδιο πρέπει να αντιμετωπιστεί. Καθώς πλησιάζει η μέρα της απόδρασης, η ένταση αυξάνεται. Οι τρεις τους ετοιμάζουν κάθε λεπτομέρεια του σχεδίου, γνωρίζοντας ότι η επιτυχία εξαρτάται από την αλληλοσυνεργασία τους και την ακρίβεια της εκτέλεσης. Κανένα λάθος δεν επιτρέπεται, καμία αβλεψία δεν είναι αποδεκτή.

Τελικά, η μέρα της απόδρασης έρχεται. Οι τρεις τους, με ανάμεικτα συναισθήματα φόβου και ανυπομονησίας, προετοιμάζονται για το μεγάλο βήμα. Όμως, η απόδρασή του είναι μια διαδικασία γεμάτη κινδύνους και αβεβαιότητες. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν θα καταφέρουν να ξεφύγουν από τα δίχτυα της δικαιοσύνης και να επιστρέψουν στην ελευθερία.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ