Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Στασινόπουλος κουκουλώνει τον φόνο

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Ρήγας δολοφονεί τον Στράτο στο νεκροταφείο, αγνοώντας ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του. Βαρύ το πένθος για τους Ραζίνηδες, ενώ απαρηγόρητη είναι και η Στάσα για το γιο της, που έκανε το φονικό, αλλά και για τον άντρα που αγάπησε με πάθος στα νιάτα της. Η σύλληψη του αδελφού της αναστατώνει την Ιουλία.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Στασινόπουλος κουκουλώνει τον φόνο

Οι οικογένειες Σκούταρη και Ραζίνη συγκεντρώνονται στο νεκροταφείο του Τυρνάβου για να πενθήσουν τους αγαπημένους τους. Η Στάσα Σκούταρη και ο Στράτος Ραζίνης, πρώην εραστές, αντιμετωπίζουν παλιές πληγές και ανοίγουν νέες. Ο Ζήσης, γνωστός ως “τρελός του χωριού”, ανάβει την φωτιά, εκκινώντας τη σύγκρουση. Ο Ρήγας σκοτώνει τον Στράτο Ραζίνη στη μάχη. Στο αρχοντικό Προβιού, η Ιουλία ανησυχεί για την οικογένειά της, ενώ ο Γιωργίκης την υποστηρίζει, ανυποψίαστος για την επίσκεψη της Στεφανίας στον Χρήστο στην ψυχιατρική κλινική.

Η σύλληψη του Ρήγα προκαλεί αναστάτωση στις οικογένειες Σκούταρη και Στασινόπουλου. Ο Κωστής προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τις Αρχές σχετικά με την ευθύνη του Ρήγα. Η Κυριακούλα αναζητά παρηγοριά στα παιδιά της, ενώ ο Γρηγόρης κατηγορεί τη σύζυγό του για τον θάνατο του πατέρα του. Οι παρευρισκόμενοι αναζητούν απαντήσεις για τα γεγονότα στο παρελθόν.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ