Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Ρήγας έξαλλος χτυπά την Ιουλία

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να αποκαλύψουν σημαντικές λεπτομέρειες. Θα δούμε πώς ο Ρήγας σχεδιάζει να σκοτώσει την Ιουλία και τον Γρηγόρη. Τα δρώμενα συνεχίζονται στο νοσοκομείο, όπου ο Γιωργίκης και ο Χρήστος βρίσκουν την ευκαιρία να ξανασυνδεθούν, ανασταίνοντας παλιές σχέσεις.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Ρήγας έξαλλος χτυπά την Ιουλία

Ο Γιωργίκης εκφράζει την αγάπη και το ενδιαφέρον του προς τον Χρήστο, επισημαίνοντας τα δύσκολα που πέρασε μετά τον θάνατο της μητέρας του. Παράλληλα, η Χάδω κατηγορεί τη Στεφανία για την υποτροπή του Χρήστου, ανοίγοντας έναν καβγά που αποκαλύπτει δυσάρεστες αλήθειες. Στον καβγά αυτό, αποκαλύπτεται ο κρυφός παιδικός έρωτας της Στεφανίας προς τον Γιωργίκη. Παράλληλα με αυτά, η Ιουλία, ανακουφισμένη, συναντά τον Γρηγόρη και προσπαθεί να του αποκαλύψει ένα μεγάλο μυστικό που κρύβει.

Ωστόσο, αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να το κάνει. Ο Γρηγόρης αντιμετωπίζει την πίεση από τη μητέρα του να αποδεχτεί το προξενιό, εκφράζοντας την ανάγκη για χρόνο.Αργότερα, η Στάσα υπενθυμίζει στην Ιουλία τη σημασία του χρόνου, καθώς η εγκυμοσύνη της θα αρχίσει να φαίνεται. Ο Ρήγας, ωστόσο, ακούει τη συζήτηση μεταξύ μητέρας και κόρης και εκρήγνυται. Κατηγορεί την Ιουλία και απειλεί να τη σκοτώσει, ενώ η Στάσα προσπαθεί να την υπερασπιστεί από την οργή του.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

to proxenioto proxenio tis iouliasΤο προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό Της Ιουλίας αλφαΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας νεο επεισοδιοΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα γινειΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο Προξενιό της Ιουλίας τωρα