Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Ρήγας αθωώνεται

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Κυριακούλα εξακολουθεί να φέρεται παράξενα σχετικά με τη σχέση της κόρης της, Αλεξάνδρας, με τον Άλκη. Η δημοσιογράφος ζητά συνεχώς εξηγήσεις, αλλά η μητέρα της αρνείται να της αποκαλύψει τον λόγο που δεν θέλει τον νεαρό εκδότη.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Ρήγας αθωώνεται

Στο μεταξύ, ο Κωστής επιστρέφει ξαφνικά στη Λάρισα από την Αθήνα. Όταν μαθαίνει τι έκανε ο Γιωργίκης στην Ιουλία, που παραμένει κλεισμένη στο υπόγειο από την επιστροφή της στο αρχοντικό, ο διοικητής της χωροφυλακής συγκρούεται σφοδρά με τον άλλοτε αγαπημένο του κουμπάρο. Η επιστροφή του Κωστή προκαλεί αντιδράσεις και από την Κατερίνη, που περίμενε άλλα από τον άντρα της. Διαπιστώνοντας την αλήθεια, φοβάται ότι ο Κωστής επέστρεψε λόγω των έντονων συναισθημάτων που τρέφει για τη Στάσα.

Η Κατερίνη, με όση δύναμη της απομένει, αποφασίζει να αφήσει τον σύζυγό της και να συνεχίσει μόνη τη ζωή της. Στα θέλω της συμμάχους έχει και τις δύο κόρες της, τη Φιλιώ και τη Βαγγελίτσα. Παράλληλα, πλησιάζει η δίκη του Ρήγα και ο δικηγόρος Παπάζογλου προετοιμάζει την υπεράσπισή του. Ο Ρήγας βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα όταν πυροβόλησε τον Στράτο, γεγονός που αποτελεί το “εισιτήριο” για την αθώωσή του.

Ο Ζαφείρης, από την πλευρά του, αποφασίζει να κάνει μια απρόσμενη κίνηση, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο αίματος που άνοιξε εδώ και καιρό. Την ίδια στιγμή, η Ιουλία και η Στάσα αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση με τον Προβιό στα χέρια τους, αλλά επιλέγουν λανθασμένο τρόπο. Ο Γιωργίκης εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και κλείνει την Ιουλία στο ψυχιατρείο.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ