Το Προξενιό της Ιουλίας – Ο Ραζίνης το σκάει απο την στενή

Το Προξενιό της Ιουλίας – Οι επερχόμενες σκηνές της σειράς υπόσχονται συναρπαστικές ανατροπές, καθώς μια νέα συμμαχία ετοιμάζεται να αναταράξει τα πάντα. Η είδηση της εγκυμοσύνης της Ιουλίας προκαλεί αναστάτωση στο αρχοντικό, θέτοντας τον Γιωργίκη και την Χάδω σε νέα σύγκρουση.

Το Προξενιό της Ιουλίας – Ο Ραζίνης το σκάει απο την στενή

Παράλληλα, η Αλεξάνδρα αντιμετωπίζει μια πρόταση από τη μητέρα της μετά την αποκάλυψη ενός μεγάλου μυστικού, ενώ η Δέσπω επιχειρεί να προχωρήσει τη σχέση της με τον Προβιό, κερδίζοντας το ενδιαφέρον της Στάσας. Καθώς η αγωνία για την οικογένεια Σκούταρη εντείνεται, ο Στασινόπουλος βρίσκει ευκαιρία να επανασυνδεθεί με τη Στάσα, που χρειάζεται τη στήριξή του. Την ίδια στιγμή, η Βαγγελίτσα αγωνίζεται για να συναντήσει τον Ρήγα, είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί την αγάπη της ανεξάρτητα από το κόστος.

Μια ειδοποίηση που ο Επιφάνειος λαμβάνει στο μοναστήρι ανοίγει νέες προοπτικές και οδηγεί σε μια νέα «συμμαχία», προκαλώντας ανατροπές. Την ίδια στιγμή, η νέα κρίση του Χρήστου προκαλεί αναστάτωση στην Ιουλία και αναζωπυρώνει τα ερωτήματα για το παρελθόν του Γιωργίκη. Ο Γιωργίκης, αποφασισμένος να ζητήσει κάτι από τη Δέσπω, θέτει το αρχοντικό των Προβιών σε νέα αναστάτωση.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ