Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Γιωργίκης ξυλοφορτώνει την Ιουλία

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Γιωργίκης Προβιός θα αρχίσει να εκδηλώνει βία προς την Ιουλία στα επόμενα επεισόδια, δημιουργώντας στιγμές βασανιστικές για εκείνη. Παρότι το αρχοντικό του δείχνει να είναι ένας παράδεισος ευτυχίας, οι συνθήκες θα ανατραπούν ολέθρια για την Ιουλία.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Γιωργίκης ξυλοφορτώνει την Ιουλία

Ο Γιωργίκης θα νιώσει ζήλια παρατηρώντας την συχνή επαφή της με τον Χρήστο, η οποία θα βγάλει τα νεύρα και τον θυμό του προς τα έξω. Αδυνατώντας να ελέγξει τα συναισθήματά του, θα τους εντοπίσει στο υπόγειο, όπου θα δικαιολογούν την παρουσία τους ψάχνοντας για στοιχεία σχετικά με τη μητέρα του Χρήστου, την Ευγενία. Αν και θα προσπαθήσει να ηρεμήσει τα πνεύματα, η ζήλια και ο θυμός του θα εκραγούν μια μέρα, βγαίνοντας εκτός ελέγχου και μετατρέποντας την ευτυχία της Ιουλίας σε εφιάλτη, όταν της επιτεθεί βίαια.

Η Ιουλία θα σοκαριστεί και θα υποστεί τη βίαιη επίθεση από τον Προβιό. Αν και θα προσπαθήσει να δικαιολογηθεί και να την προσεγγίσει με το καλό μετά το περιστατικό, η Ιουλία θα τον φοβάται και θα τηρεί απόσταση. Το μαρτύριό της δεν θα έχει τέλος, αντιμετωπίζοντας τον φόβο και την ανασφάλεια σε κάθε της βήμα.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ