Το προξενιό της Ιουλίας – Ο Γιωργίκης χτυπά την Ιουλία

Το προξενιό της Ιουλίας – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να ανατρέψουν τις ζωές των χαρακτήρων, δημιουργώντας μια άνευ προηγουμένου ένταση. Σύμφωνα με πληροφορίες του serfare.com, η Ιουλία, η οποία μπαίνει στο σπίτι, ανακατεύει τα νερά και καταφέρνει να κλέψει το ενδιαφέρον του Γιωργίκη και του γιου του, του Χρήστου. Η προσέλευση της θέτει σε κίνδυνο τις σχέσεις με τη Στεφανία και τη Χάδω, οι οποίες επιδεικνύουν ανοικτή εχθρικότητα απέναντι σε εκείνη.

Το προξενιό της Ιουλίας – Ο Γιωργίκης χτυπά την Ιουλία

Παρά την αποτροπή της άσχημης συμπεριφοράς, η Ιουλία αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια όλες τις προκλήσεις. Σύντομα, ανακαλύπτει το σκοτεινό πρόσωπο του συζύγου της, με ξεσπάσματα οξύθυμίας που κατευθύνονται προς εκείνη και τον υιό του και καταλήγει να την χτυπά. Ο συνεχώς αυξανόμενος βαθμός της αγριότητας τον αποκαλύπτει ως ένα πρόσωπο που δεν είχε διακρίνει προηγουμένως. Η ανατροπή στη συμπεριφορά του συζύγου της ανησυχεί την Ιουλία, η οποία είχε ως τότε την αντίληψη του ως ήρεμου και δοτικού ανθρώπου. Οι ξαφνικές εκρήξεις οργής και βίας τον καταγράφουν ως ένα πλευρό που παρέμενε κρυφό.

Η Ιουλία, που πρόσφατα ενώθηκε με τον Γιωργίκη, βιώνει μια σειρά από αναταραχές στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς στο κανάλι ALPHA. Η ζωή της υφίσταται έναν ριζικό μετασχηματισμό μετά τον γάμο με τον Γιωργίκη. Η ανακάλυψη του σκοτεινού όψιμου του συζύγου της την οδηγεί σε μια πορεία αντίδρασης και αναζήτησης αληθείας. Η Ιουλία βρίσκεται αντιμέτωπη με το άγνωστο, αλλά αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που της έχουν τεθεί μπροστά.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ