Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Γιωργίκης, απειλεί θεούς και δαίμονες

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η περιπέτεια ανεβάζει την αδρεναλίνη στο κόκκινο για εκείνους που βρίσκονται στο αρχοντικό. Οι εξελίξεις αναστατώνουν όχι μόνο τη χωροφυλακή αλλά ολόκληρη τη Λάρισα και τον Τύρναβο, οδηγώντας τους πάντες σε ένα αδιάκοπο κυνήγι που δημιουργεί χάος στις ζωές τους, χωρίς να φέρνει αποτέλεσμα.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Γιωργίκης, απειλεί θεούς και δαίμονες

Καθώς πλησιάζει η δίκη του Σωτηράκη, αμφιβολίες αρχίζουν να πυκνώνουν για το αν η Ζανέτ θα πρέπει να παρευρεθεί ως μάρτυρας κατηγορίας και ο Ζαφείρης πιστεύει πως η καλύτερη επιλογή είναι να μην παραστεί. Η Χάδω βρίσκεται στα πρόθυρα της νευρικής κατάρρευσης μετά την εξαφάνιση του μωρού και της Ιουλίας. Εκτός εαυτού και ο Γιωργίκης, απειλεί θεούς και δαίμονες, προκειμένου να βρεθούν η σύζυγος και το παιδί του. Η ίδια στιγμή που η Ιουλία μαθαίνει ότι ο Χρήστος είναι γιος του Επιφάνειου, η αναπάντεχη συνάντησή της με τον Γρηγόρη προκαλεί ένταση.

Ο Δήμου συνειδητοποιεί πως έχει μπλέξει άσχημα με τον Προβιό, ενώ η Κατερίνη απολαμβάνει τις προετοιμασίες για την επικείμενη μετακόμισή της στην Αθήνα, ταυτόχρονα συναντά και τον Κρίστοφερ. Η Στάσα κινδυνεύει στα χέρια του Γιωργίκη, ενώ ο Γρηγόρης μαθαίνει ότι θα γίνει πατέρας.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ