Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο δολοφόνος αποκαλύπτεται στην τελευταία σκηνή

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Γρηγόρης μαθαίνει πως είναι πατέρας της Βγενιώς και αποφασίζει να μην αφήσει το παιδί στον Προβιό. Βρίσκεται έξω από το σπίτι της, φωνάζοντας να τον αφήσουν να μπει. Μαζί του είναι ο Επιφάνειος, κάθε ένας με τους δικούς του λόγους.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο δολοφόνος αποκαλύπτεται στην τελευταία σκηνή

Ο Προβιός και η Χάδω αντιστέκονται με σθένος, ισχυριζόμενοι την κηδεμονία της μικρής. Ο Χρήστος επιτίθεται στον Γιωργίκη, θεωρώντας τον υπεύθυνο για όλα τα δεινά των ανθρώπων γύρω του. Καθώς η ένταση αυξάνεται, η Βγενιώ ξεφεύγει από την προσοχή τους και καταφεύγει στον στάβλο. Η τραγωδία δεν αργεί να συμβεί. Ένα άλογο, τρομαγμένο, σηκώνεται στα δυο του πόδια και πέφτει πάνω στη μικρή Βγενιώ, προκαλώντας την τραγική της απώλεια.

Ο πόνος και η οργή είναι αβάσταχτα. Όλοι κατηγορούν με μένος τον Γιωργίκη για το δυστύχημα που έκανε το φως να σβήσει από τις ζωές τους. Με ένα μαχαίρι στο χέρι, η κατάσταση εκτροχιάζεται καθώς οι πάντες επιθυμούν εκδίκηση. Η τελική μαχαιριά είναι αναπόφευκτη. Η Ιουλία, αφού αποκαλύφθηκε η αλήθεια, αφήνεται ελεύθερη, αλλά έχει ταραχθεί βαθιά από όσα έχουν συμβεί. Παρά τη φροντίδα της Στάσας, που πληγώνεται για τις επιλογές της που κατέστρεψαν τα παιδιά της. Στο αποκορύφωμα, οι εξελίξεις είναι συνταρακτικές.

Αποκαλύπτεται όχι μόνο ο δολοφόνος του Προβιού, αλλά και το γεγονός που προκάλεσε τα όσα ακολούθησαν. Ο Στασινόπουλος ανακρίνει την Ιουλία για τις συνθήκες της δολοφονίας του άντρα της, ενώ τα βασικά πρόσωπα του δράματος παρουσιάζουν τις δικές τους εκδοχές για τα γεγονότα. Η τραγωδία συνδέεται με την τύχη της μικρής Ευγενίας και την μάχη για την κηδεμονία της, ανάμεσα στον Γιωργίκη και τη Χάδω από τη μια και στην Ιουλία και τον Γρηγόρη από την άλλη. Το τι έχει συμβεί πραγματικά θα γίνει γνωστό λίγο πριν το φινάλε στην τελευταία σκηνή.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ