Το Προξενιό Της Ιουλίας – Νύχτα πάθους για Ρήγα – Βαγγελίτσα

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Το επόμενο επεισόδιο της σειράς, υπόσχεται μια νύχτα γεμάτη πάθος και ανατροπές για τον Ρήγα και την Βαγγελίτσα. Αρχικά, η Στάσα ανησυχεί για τον Ρήγα και παροτρύνει την Ιουλία να μην δημιουργήσει προβλήματα με τον Γιωργίκη.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Νύχτα πάθους για Ρήγα – Βαγγελίτσα

Ωστόσο, και η Βαγγελίτσα ανησυχεί και για το μέλλον του αγαπημένου της, καθώς νιώθει τον κλοιό να σφίγγει γύρω τους. “Φοβάμαι για σένα. Δεν μπορώ να σε χάσω,” του λέει η Βαγγελίτσα, εκφράζοντας την ανησυχία της. “Κι εγώ σ’ αγαπώ. Είσαι η ζωή μου. Δεν ξέρω πόσος καιρός μας απομένει. Μπορεί αυτή να είναι η τελευταία φορά που είμαστε μαζί,” της απαντάει εκείνος, αποκαλύπτοντας το βάθος των συναισθημάτων τους.

Το ζευγάρι εκφράζει την αγάπη του με πάθος, και η Βαγγελίτσα αποφασίζει να παραδοθεί στην αγκαλιά του Ρήγα. Όμως, οι εξελίξεις στην υπόθεση του Ρήγα φέρνουν νέες ανατροπές και ενώνουν ξανά την οικογένεια Σκούταρη. Παράλληλα, η στάση του Στασινόπουλου απέναντι στον Ρήγα και η εξέλιξη της ποινικής υπόθεσής του δημιουργούν ένταση στο σπίτι τους, προκαλώντας αντιδράσεις από την Φιλιώ και την Κατερίνη, αλλά και από την μικρή κόρη του.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ