Το Προξενιό Της Ιουλίας – Μυστήριο ο φόνος του – Ποιος σκότωσε τον Προβιό;

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Τα τελευταία επεισόδια της σειράς αναμένονται καταιγιστικά, καθώς ο φόνος του Γιωργίκη Προβιού προκαλεί έντονες ανατροπές με όλους να είναι ύποπτοι. Ποιος τελικά μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον Γιωργίκη;

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Μυστήριο ο φόνος του – Ποιος σκότωσε τον Προβιό;

Ο Στασινόπουλος και η Στάσα επιστρέφουν στη διοίκηση χωροφυλακής μαζί με τον Επιφάνειο, ο οποίος παραδίδεται δηλώνοντας την ενοχή του. «Εγώ σκότωσα τον Γιωργίκη. Εγώ φταίω για όλα. Εμένα να συλλάβετε», παραδέχεται. Ωστόσο, κατά την ανάκριση, η άμεση συνέργειά του στον φόνο δεν αποδεικνύεται. «Πρέπει να μου πεις όσα ξέρεις. Να μου πεις τι έγινε για να βγάλουμε άκρη και να μάθουμε ποιος σκότωσε τον Προβιό και τι συνέβη. Πού είναι όλοι; Κανείς δεν είναι στο αρχοντικό», τον ρωτάει ο Στασινόπουλος.

Ο Επιφάνειος αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες από το σκοτεινό παρελθόν του Γιωργίκη, καθώς και την τύχη της Χάδως και της μικρής Ευγενίας, η οποία εξακολουθεί να αγνοείται. Στη συνέχεια, ο διοικητής της χωροφυλακής ανακρίνει την Ιουλία. «Ιουλία, μίλα. Ίσως είναι η μοναδική ευκαιρία να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Σε περιμένει το εκτελεστικό απόσπασμα», της λέει, αλλά εκείνη παραμένει σιωπηλή και οδηγείται στον εισαγγελέα. Εκεί θα αποφασιστεί η ενοχή της και ο εγκλεισμός της στη φυλακή ή η αθώωσή της.

Όλα δείχνουν ότι όλοι μισούν τον Προβιό. Το φονικό μαχαίρι αλλάζει συνεχώς χέρια, καθώς όλοι θέλουν να τον σκοτώσουν για τους δικούς τους λόγους. Καθώς το μίσος φουντώνει, το μαχαίρι βρίσκεται όλο και στα χέρια κάποιου άλλου. Ποιος θα δώσει την καθοριστική μαχαιριά; Η αποκάλυψη του πραγματικού φονιά και των γεγονότων που οδήγησαν στον φόνο του Γιωργίκη θα αποκαλυφθεί λίγα λεπτά πριν το φινάλε της σειράς που μας καθήλωσε ως τώρα με τις ανατροπές της.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ