Το προξενιό της Ιουλίας – Μπήκαν εμπόδιο στον έρωτα Στάσας – Ραζίνη

Το προξενιό της Ιουλίας – Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του καναλιού ALPHA, προβλέπονται σημαντικές ανατροπές που θα ανακατέψουν την ιστορία. Στη μία πλευρά, επιβεβαιώνεται μια ερωτική σχέση μεταξύ της Στάσα και του Στράτο Ραζίνη, δύο κύριων χαρακτήρων της σειράς.

Το προξενιό της Ιουλίας – Μπήκαν εμπόδιο στον έρωτα Στάσας – Ραζίνη

Στην άλλη πλευρά της πλοκής, η Ιουλία αποφασίζει να πάει στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει όσα γνωρίζει σχετικά με τη δολοφονία του πατέρα της, αποκαλώντας τον Γρηγόρη ως υπεύθυνο. Ο έρωτας της Ιουλίας και του Γρηγόρη είναι δυστυχώς καταδικασμένος, καθώς οι οικογένειές τους έχουν μια βαθιά έχθρα μεταξύ τους. Η αποκάλυψη αυτής της σχέσης δημιουργεί ακόμα περισσότερες εντάσεις, καθώς μία από τις πιο φοβερές αντιπάλους της Ιουλίας είναι η μητέρα της, Στάσα Σκούταρη.

Η Στάσα της αντιπαθεί βαθιά λόγω του ότι η οικογένεια Ραζίνη είχε αποσπάσει από τον πατέρα της περιουσίες πριν από πολλά χρόνια. Ωστόσο, κρύβεται ένα μυστικό που ανατρέπει την κατάσταση καθώς προχωρά η ιστορία. Η Στάσα, σε νεαρή ηλικία, ζούσε μια κρυφή και παθιασμένη ερωτική σχέση με τον Στράτο Ραζίνη, πατέρα του Γρηγόρη. Αυτή η αλήθεια αρχίζει σιγά-σιγά να αποκαλύπτεται, με τη Στάσα να προσπαθεί να κρύψει τα στοιχεία αυτής της σχέσης, και τον Κωστή να απειλεί ότι είναι ο μόνος που γνωρίζει την αλήθεια για το παρελθόν της.

Στα επερχόμενα επεισόδια, αναμένεται να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτόν τον νεανικό έρωτα μεταξύ της Στάσας και του Στράτου, ο οποίος δυστυχώς είχε ένα άδοξο τέλος λόγω της έχθρας των γονέων τους. Συντομα, οι δύο πρωταγωνιστές θα έχουν έναν έντονο διάλογο. Όταν η Στάσα και η Ιουλία επισκέπτονται τον Τύρναβο, η χήρα Στάσα συναντά ξανά τον Στράτο.

Αυτός, γεμάτος τύψεις και ενοχές για τον θάνατο του συζύγου της, αποκαλύπτει τα συναισθήματά του και την αγάπη του προς τη Στάσα. Ταυτόχρονα, της κάνει μια πρόταση, η οποία δυστυχώς δεν την ηρεμεί, αλλά την εξαγριώνει ακόμη περισσότερο.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

to proxenioto proxenio tis iouliasΤο προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό Της Ιουλίας αλφαΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας νεο επεισοδιοΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα γινειΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο Προξενιό της Ιουλίας τωρα