Το Προξενιό Της Ιουλίας – Μπαίνει εμπόδιο στα σχέδια της Χάδως

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Χάδω επιθυμεί να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, όμως ο Γιωργίκης εκφράζει έντονα την αντίθεσή του. Η ίδια, δέχεται την πρόκληση να αλλάξει τη ζωή της μέσω της υιοθεσίας, αντιλαμβανόμενη ότι το να γίνει μητέρα θα την κάνει πιο ήπια.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Μπαίνει εμπόδιο στα σχέδια της Χάδως

Η μικρή Χάιδω αποτελεί το κίνητρό της για να αντιμετωπίσει τη ζωή με νέο τρόπο. Καταφεύγει σε ένα δικηγόρο για να επιταχύνει τη διαδικασία και να ολοκληρώσει τις απαραίτητες διαδικασίες. Σκοπός της είναι να ανακοινώσει την απόφασή της στη μικρή Χάιδω, ελπίζοντας ότι θα τη χαροποιήσει. Ταυτόχρονα, προτίθεται να ενημερώσει και τον Γιωργίκη για την απόφασή της, παρά την προβλεπόμενη αντίδρασή του. Ωστόσο, η ανακοίνωση αυτή προκαλεί έντονη αντίδραση από τον Γιωργίκη, ο οποίος αρνείται απερίφραστα την ιδέα της Χάδω να γίνει μητέρα.

Η Χάδω, αντίστοιχα, ξεσπά σε κλάματα και θυμό, αδυνατώντας να ελέγξει τα συναισθήματά της. Η απόρριψη του Γιωργίκη την πλήττει βαθιά, καθώς επιθυμεί απελπισμένα να αποκτήσει το παιδί. Παρά την αντίσταση και την πίεση, η Χάδω αποφασίζει να προχωρήσει μπροστά με τη διαδικασία της υιοθεσίας, αφού η επιθυμία της είναι δυνατότερη από τις αντιδράσεις των άλλων. Θα αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και θα παλέψει για να πραγματοποιήσει το όνειρό της να γίνει μητέρα.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ