Το Προξενιό Της Ιουλίας – Μπαγλαρώνουν τον Σωτηράκη

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Ζανέτ είναι αποφασισμένη, αποκαλύπτει στον Στασινόπουλο τον πραγματικό ρόλο του Σωτηράκη, έναν επαγγελματία νταβατζή που έχει καταστρέψει πολλές νέες ψυχές στη Λάρισα.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Μπαγλαρώνουν τον Σωτηράκη

Ανατροπή στο σενάριο, καθώς ο Στασινόπουλος, αφού ακούσει τα πάντα, αποφασίζει να βάλει τέλος στις πράξεις του Σωτηράκη. Έτσι, μετά από επιχείρηση σύλληψης, ο Σωτηράκης καταλήγει στη φυλακή. Η φυλακή όμως αποδεικνύεται πολύπλοκη για τον Στράτο, που βρίσκεται εκεί επίσης. Ο Ζαφείρης, πιστός στην οικογένεια Ραζίνη, οργανώνει ένα σχέδιο που του ζήτησε να εκτελέσει μαζί με τον Επιφάνειο μέσω γραπτού μηνύματος. Το σχέδιο, ωστόσο, δεν πηγαίνει όπως αναμενόταν.

Το γράμμα που φέρνει τον Στράτο σε επαφή με τον Επιφάνειο αποκαλύπτει μυστικά που αναστατώνουν τον Ζαφείρη και τρομάζουν τον Επιφάνιο. Παρόλα αυτά, και οι δύο αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν το παρελθόν τους. Τώρα, περιμένουν με αγωνία τη συνέχεια, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις επόμενες προκλήσεις που τους επιφυλάσσει το μέλλον.

Ποιες είναι οι ανατροπές που περιμένουν τους χαρακτήρες μετά τις αποκαλύψεις από το γράμμα; Πώς θα αντιδράσουν ο Ζαφείρης και ο Επιφάνιος στις νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως; Ποιος θα αναλάβει την επόμενη κίνηση μετά τη σύλληψη του Σωτηράκη; Τι είδους προκλήσεις αντιμετωπίζουν οι χαρακτήρες καθώς προχωρούν προς το μέλλον; Ποια μυστικά άλλαξαν το παιχνίδι και πώς θα επηρεάσουν την πορεία της ιστορίας;

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ