Το Προξενιό Της Ιουλίας – Μια λιποθυμία προδίδει την εγκυμοσύνη της

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η εκδήλωση στο οικογενειακό τραπέζι προς τιμήν των Στασινόπουλων μετατρέπεται σε μια ανατριχιαστική σκηνή όταν η Ιουλία καταρρέει, προκαλώντας ανησυχία στον Γιωργίκη. Το ερώτημα που πυροδοτείται στο μυαλό του είναι αν η Ιουλία αντιμετωπίζει κάποιο ιατρικό ζήτημα. Η αγωνία εντείνεται για τον Γιωργίκη, ενώ η Στάσα προσπαθεί να κρύψει τον φόβο της, στηρίζοντας την κόρη της.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Μια λιποθυμία προδίδει την εγκυμοσύνη της

Η Στάσα, με αποφασιστικότητα, επιχειρεί να παραμείνει μυστική σχετικά με την εγκυμοσύνη της Ιουλίας, φοβούμενη ότι ο Γιωργίκης θα ανακαλύψει ότι το μωρό δεν είναι δικό του. Παράλληλα, η αστυνομία προσπαθεί να φέρει τάξη στη νυχτερινή Λάρισα, συλλαμβάνοντας κοπέλες στο φρούριο. Ο Γιωργίκης, αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της κατάστασης, οδηγεί άμεσα την Ιουλία στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Εν τω μεταξύ, η Κυριακούλα, έχοντας πληροφορηθεί την ασθένεια της Ιουλίας, εκφράζει υποψίες και επισκέπτεται κρυφά το νοσοκομείο.

Εκεί, προσπαθεί να διαπιστώσει αν υπήρξε σεξουαλική σχέση με τον γιο της. Η απρόσμενη επίσκεψη της Κυριακούλας δημιουργεί ταραχή στη Στάσα, η οποία φοβάται ότι οι υποψίες θα πλησιάσουν στην αλήθεια. Η κρίσιμη κατάσταση αναδεικνύει τον συναισθηματικό δράμα που εκτυλίσσεται μέσα στην οικογένεια, καθώς η Στάσα προσπαθεί να προστατέψει την κόρη της και να διατηρήσει το μυστικό της εγκυμοσύνης, αντιμέτωπη με τις απρόβλεπτες εξελίξεις.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ