Το Προξενιό Της Ιουλίας – Με ξεφτίλισες – Θα σε σκοτώσω άτιμη

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Γιωργίκης θα αποκαλύψει με τον πιο σκληρό τρόπο το βίαιο πρόσωπο του όταν μαθαίνει ότι το παιδί που περίμενε δεν είναι δικό του. Η αλήθεια θα τον βυθίσει σε θυμό και θα εκραγεί απέναντι στην Ιουλία. Το παιδί που γεννήθηκε ανήκει στον Γρηγόρη, όχι στον Γιωργίκη και ο Γιωργίκης δεν μπορεί να δεχτεί την ατίμωση.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Με ξεφτίλισες – Θα σε σκοτώσω άτιμη

Έτσι, τα επερχόμενα γεγονότα θα είναι γεμάτα δραματικές εξελίξεις. Ο Προβιός, εκτοξεύοντας την οργή του, θα επιτεθεί στην Ιουλία κατηγορώντας την ότι τον κεράτωσε και του φόρτωσε ένα παιδί που δεν είναι δικό του, ενώ γνώριζε την αλήθεια. Η Ιουλία, αποστασιοποιημένη και συντετριμμένη, θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια αδιέξοδη κατάσταση. Η Χάδω και η Στεφανία θα ακούσουν τα κραυγαλέα ξεσπάσματα του και θα επιτείνουν τις προσπάθειές τους για να προστατεύσουν το μωρό.

Ο Γιωργίκης, γεμάτος οργή, θα εκραγεί εναντίον της Ιουλίας, απειλώντας την με λόγια εξίσου σκληρά λέγοντας της: “Θα σε σκοτώσω ξετσίπωτη”. Την ίδια στιγμή, η Στάσα θα αντιληφθεί τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η κόρη της. Παρά τη διαμάχη της με τον Στασινόπουλο και το αίτημά της για χωρισμό, η Στάσα θα βρεθεί στο πλευρό της Ιουλίας, γνωρίζοντας ότι η ίδια είναι μέρος του προβλήματος που αντιμετωπίζει τώρα η κόρη της.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ