Το Προξενιό Της Ιουλίας – Κρατάει στο χέρι τον Στασινόπουλο

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Γιωργίκης, παρά τις εντάσεις στο αρχοντικό του, δεν αφήνει τον εαυτό του να υποκύψει στον φόβο. Με ψυχραιμία, καταφέρνει να ηρεμήσει τα μέλη της οικογένειας, δείχνοντας αποφασιστικότητα στον γάμο του με την Ιουλία. Προτιμά να μην επαναλαμβάνει τα λάθη που έκανε στον προηγούμενο γάμο με την Ευγενία.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Κρατάει στο χέρι τον Στασινόπουλο

Ωστόσο, η Χάδω, με τη συνεχή της πρόκληση, διακινδυνεύει την ηρεμία της οικογένειας. Αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον θάνατο της μητέρας του Χρήστου, προκαλώντας μια νέα κρίση στον νεαρό. Εκτοξεύεται εκτός εαυτού, κατηγορεί παντού και φωνάζει, επιρρίπτοντας ευθύνες στην οικογένειά του. Η Ιουλία, παρούσα στην έντονη έκρηξη του Χρήστου, αντιμετωπίζει την κρίση του με ανησυχία. Ενώ θέλει να βοηθήσει, αντιμετωπίζει την οργή του νέου συζύγου της, επηρεασμένου από τα λόγια της Χάδως. Η φιλική τους σχέση κλονίζεται.

Ο Γιωργίκης ανησυχεί για τον αντίκτυπο που έχει αυτή η κατάσταση στην Ιουλία. Αποφασίζει να δράσει για να βοηθήσει τον γιο του, αλλά η αντίδραση του Χρήστου είναι απρόβλεπτη. Εν τω μεταξύ, ο Ζαφείρης, νιώθοντας τύψεις για τον θάνατο του Φώτη, έχει την επιθυμία να πάει για εξομολόγηση στον Επιφάνειο. Φτάνοντας όμως στο μοναστήρι, έρχεται αντιμέτωπος με μια αναπάντεχη αντίδραση από την πλευρά του καλόγερου. Ο Στασινόπουλος επισκέπτεται τον Ραζίνη στην φυλακή. Ο Ραζίνης παίζει το τελευταίο του χαρτί απειλώντας τον Στασινόπουλο πως αν δεν τον βοηθήσει θα πει όσα ξέρει για τον θάνατο της Ευγενίας.

Οι έντονες συναισθηματικές καταστάσεις αναστατώνουν την οικογένεια, απειλώντας τη σταθερότητά της και δημιουργώντας έντονες κρίσεις που απαιτούν διαλεύκανση και αντιμετώπιση για να διατηρηθεί η οικογενειακή ενότητα.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ