Το Προξενιό Της Ιουλίας – Κωστή, πρέπει να σώσεις την Ιουλία μου

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Ο Χρήστος έχει άσχημες σκέψεις, αλλά ο Επιφάνειος τον δικαιολογεί για τη στάση της Ιουλίας και του δίνει συμβουλές για το πώς να χειριστεί την κατάσταση. Η Στεφανία τον είχε ήδη ενημερώσει για τους ξυλοδαρμούς στο αρχοντικό, λέγοντάς του: «Πρόσεξε τι θα πεις στο παιδί.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Κωστή, πρέπει να σώσεις την Ιουλία μου

Πρέπει να τον ηρεμήσεις για να γαληνέψει η ψυχή του. Με όλα αυτά έχει ταραχτεί και είναι σαν να περνάει τα ίδια». Στο μεταξύ, οι σχέσεις στην οικογένεια Προβιού κλονίζονται, ενώ τα ζευγάρια της οικογένειας Στασινόπουλου αποφεύγουν τους πειρασμούς και προσπαθούν να επαναπροσδιορίσουν τις σχέσεις τους. Η Στάσα ενημερώνει τη Φρόσω για την κακοποίηση της Ιουλίας και η Φρόσω της προτείνει να ζητήσει τη βοήθεια του Κωστή, που είναι διοικητής της χωροφυλακής. Της λέει: «Μην αφήσεις το κορίτσι στα χέρια αυτού του σατράπη. Κάνε ό,τι μπορείς για να το προστατεύσεις. Το κακό δεν αργεί να συμβεί».

Η Στάσα, προβληματισμένη για το αν πρέπει να παραβεί τις υποσχέσεις της προς τον ίδιο και την Κατερίνη, αναρωτιέται αν η παρέμβαση του Στασινόπουλου θα έχει αποτέλεσμα, δεδομένου ότι ο Γιωργίκης φαίνεται να μην φοβάται πια κανέναν. Παρά τις αμφιβολίες της, μπροστά στο παιδί της, δεν λογαριάζει κανέναν και αποφασίζει να τον βρει. Τον συναντά και τον παρακαλεί: «Κωστή, πρέπει να σώσεις την Ιουλία μου. Ο Γιωργίκης τη χτυπάει συνέχεια και δεν την αφήνει να βγει από το σπίτι. Φοβάμαι για εκείνη».

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ