Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η υγεία της Ιουλίας κλονίζεται

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η σειρά συνεχίζει να προκαλεί έντονα συναισθήματα με την ανατροπή των γεγονότων. Αυτή τη φορά, η Ιουλία βρίσκεται σε σοκ και μεταφέρεται στο νοσοκομείο από τον Γιωργίκη, αλλά οι εξελίξεις δεν σταματούν εκεί.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η υγεία της Ιουλίας κλονίζεται

Το κλίμα στο αρχοντικό δείχνει να αλλάζει, ενώ οι καβγάδες γίνονται ολοένα και συχνότεροι. Μια έντονη σύγκρουση ανάμεσα στον Γιωργίκη και τη Χάδω ξεσπά και ο Προβιός βγαίνει εκτός εαυτού, γενόμενος βίαιος. Η Ιουλία, παρακολουθώντας τη σκληρή αυτή στιγμή, γεμίζει από φόβο και ανασφάλεια. Το πρόσωπο που βλέπει τώρα δεν μοιάζει καθόλου με αυτόν τον τρυφερό άνδρα που γνώρισε. Φοβισμένη, η Ιουλία κλείνεται στο δωμάτιό της, ενώ ο Γιωργίκης προσπαθεί να της εξηγήσει τα πάντα.

Ωστόσο, η φόβος έχει πλέον κυριαρχήσει στο μυαλό της. Η υγεία της υφίσταται κλονισμό και τη μεταφέρουν επειγόντως στο νοσοκομείο. Εκεί, ο γιατρός αποκαλύπτει στον Γιωργίκη τη μεγάλη έκπληξη: η Ιουλία είναι έγκυος. Ο Γιωργίκης σοκάρεται ευχάριστα από τα νέα και η ευτυχία του αναδεικνύεται μέσα από τα όνειρά του. Από την άλλη, η Ιουλία φοβάται τη στιγμή που θα αποκαλυφθεί ότι ήταν ήδη έγκυος πριν τον γάμο τους.

Καθώς οι ειδήσεις αυτές φτάνουν στη Χάδω, νέες συγκρούσεις ξεκινούν με τον αδελφό της. Ταυτόχρονα, η τεταμένη ατμόσφαιρα δίνει την ευκαιρία στη Δέσπω να πλησιάσει τον Γιωργίκη.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ