Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Βγενιώ γυρίζει πλάτη στην Ιουλία

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Μια νέα απροσδόκητη εξέλιξη περιμένει τους φαν της αγαπημένης σειράς. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η πανούργα Χάδω θα αντιμετωπίσει ξανά την Ιουλία, αυτή τη φορά για χάρη της μικρής Βγενιώς.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Βγενιώ γυρίζει πλάτη στην Ιουλία

Η Ιουλία επιστρέφει στο σπίτι της για να δει και να αγκαλιάσει την αγαπημένη της κόρη, τη Βγενιώ, που έχει γίνει πλέον τεσσάρων ετών. Όμως, η Χάδω έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτήν την επανένωση, δηλητηριάζοντας τη ψυχή της μικρής ενάντια στη μητέρα της. Η Βγενιώ, υπακούοντας πιστά στις εντολές της Χάδως, γυρίζει την πλάτη της στην Ιουλία. Γρήγορα η Ιουλία καταλαβαίνει τι έχει συμβεί και δεν μένει αμέτοχη.

Περνάει στην αντεπίθεση, έχοντας σύμμαχο την Στεφανία. Πώς θα αντιδράσει η Ιουλία όταν δει ότι η Βγενιώ γυρίζει την πλάτη της; Θα καταφέρει να αντιμετωπίσει την Χάδω και τις δόλιες πρακτικές της; Ποια θα είναι η αντίδραση της Στεφανίας στη συμμαχία με την Ιουλία; Και τι συνέπειες θα έχει αυτή η σύγκρουση για την ψυχοσύνθεση της μικρής Βγενιώς; Το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, θα το δούμε σύντομα στις οθόνες μας.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ