Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Στεφανία ερωτευμένη με τον Γιωργίκη

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Aφού ο Στράτος παραδίδεται για τον φόνο του Σκούταρη, προκειμένου να μην κατηγορηθεί άδικα ο Γρηγόρης, η ανάκριση εξελίσσεται σε «μάχη» για γερά νεύρα. Στο μεταξύ, ο Γιωργίκης και ο Χρήστος βρίσκουν την ευκαιρία να έρθουν κοντά έπειτα από πολλά χρόνια.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Στεφανία ερωτευμένη με τον Γιωργίκη

Η Στάσα και η Κυριακούλα τσακώνονται άγρια, ενώ η Χάιδω κατηγορεί τη Στεφανία για την υποτροπή του Χρήστου, με τον καβγά τους να φέρνει στο φως πικρές αλήθειες, αλλά και ένα μυστικό: η Στεφανία ήταν κρυφά ερωτευμένη με τον Γιωργίκη. Γι’ αυτό και τόσα χρόνια παρέμεινε στο πλευρό της οικογένειας. Η Ιουλία συναντά ανακουφισμένη τον Γρηγόρη και προσπαθεί να του αποκαλύψει το μυστικό της, αλλά χωρίς επιτυχία.

Τον ικετεύει να κινητοποιηθεί σύντομα, γιατί η μητέρα της την πιέζει να δεχτεί το προξενιό, εκείνος όμως της ζητά ξανά πίστωση χρόνου. Η Στάσα υπενθυμίζει στην κόρη της ότι ο χρόνος έχει αρχίσει πια να μετράει αντίστροφα μέχρι να αρχίσει να φαίνεται η εγκυμοσύνη της. Δυστυχώς όμως τη συζήτηση μάνας και κόρης ακούει ο Ρήγας, που ξεσπά την οργή του με ακραίο τρόπο.

Ορμά στην αδελφή του για να τη σκοτώσει και η Στάσα καταφέρνει την τελευταία στιγμή να σώσει την κόρη της. Ο Ρήγας δεν λέει να ηρεμήσει και απειλεί την αδελφή του πως θα σκοτώσει τον Γρηγόρη. Με την πλάτη στον τοίχο πλέον, η Ιουλία σφίγγει τα δόντια και δέχεται να παντρευτεί τον Γιωργίκη.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

to proxenioto proxenio tis iouliasΤο προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό Της Ιουλίας αλφαΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας νεο επεισοδιοΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα γινειΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο Προξενιό της Ιουλίας τωρα