Το προξενιό της Ιουλίας – Η Στάσα κατηγορεί την Ιουλία

Το προξενιό της Ιουλίας – H Στάσα εντείνει τις πιέσεις της για το προξενιό και για να συγκινήσει την Ιουλία μιλά για την εξομολόγηση που έκανε ο Γιωργίκης σχετικά με τον θάνατο της γυναίκας του. «Ήταν για μένα μεγάλος ο πόνος. Τη χάσαμε τόσο άδικα. Έμεινα μόνος με ένα μικρό παιδί και πάλεψα μόνος μου. Μετά την Ευγενία, όλα αυτά τα χρόνια δούλευα σαν το σκυλί και κοιτούσε μόνο το σπίτι μου», της είχε πει.

Το προξενιό της Ιουλίας – Η Στάσα κατηγορεί την Ιουλία

Εξομολογήσεις όμως θα κάνει και ο Στράτος στην Αλεξάνδρα. «Ξέρω ότι ήμουν σκληρός μαζί σου, αλλά πρέπει να καταλάβεις κι εσύ ότι η ντροπή μας που έφυγες έτσι την ημέρα του αρραβώνα σου ήταν μεγάλη», της λέει μετανιωμένος. Η μεταστροφή στη στάση του ως προς την κόρη του, δεν βρίσκει σύμφωνη την Κυριακούλα που κρατά τις αποστάσεις της. Εκείνος όμως είναι έτοιμος να αναγνωρίσει τα λάθη του και να αποκαταστήσει τις σχέσεις του και με τα δύο παιδιά του.

Ο Κωστής ξεκόβει στην Κατερίνη και στη Φιλιώ κάθε πιθανότητα να προχωρήσει σ’ ένα προξενιό της κόρης του με τον Γρηγόρη και εκείνες μηχανεύονται ένα σχέδιο για να τον μεταπείσουν. «Μην ανησυχείς. Πού θα πάει, θα πειστεί ο πατέρας σας και θα πει το “ναι”», λέει η μάνα στην κόρη. Όμως καθώς οι μέρες για το μνημόσυνο του Σκούταρη πλησιάζουν, η ατμόσφαιρα έχει αρχίσει να ηλεκτρίζεται επικίνδυνα και ο Στασινόπουλος κάνει μια τελευταία απόπειρα να αποσπάσει μια μαρτυρία από την Ιουλία για τη νύχτα του φόνου. «Πες μου τι ξέρεις, τι είδες.

Είναι η μόνη ευκαιρία να αποδοθεί δικαιοσύνη για τη δολοφονία του πατέρα σου», της τονίζει. Η ομολογία της μπορεί να «κάψει» μια για πάντα τον Στράτο, καταδικάζοντάς τον για τον φόνο του πατέρα της και γι’ αυτό Στασινόπουλος και Στάσα κάνουν τα πάντα για να την πείσουν να δώσει άμεσα επίσημη κατάθεση. Ένα αναπάντεχο γεγονός όμως, θα στρέψει εκεί την προσοχή του διοικητή αφού η κόρη του υποτίθεται έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή της, και θα δώσει την ευκαιρία στην Ιουλία να ξεγλιστρήσει. Αυτή η στάση της όμως θα προκαλέσει την αντίδραση της μάνας της, που την κατηγορεί ότι δεν τη νοιάζει αν θα τιμωρηθεί ο φονιάς του πατέρα της.

Η απρόσμενη συνάντηση Ο Χρήστος, μετανιωμένος για το βίαιο ξέσπασμά του, ζητά συγγνώμη από τον πατέρα του και του εξομολογείται τις σκέψεις που κάνει για την Ιουλία. Ο Γιωργίκης κατακλύζεται από τύψεις, συγκρούεται με τη Χάσω για το παρελθόν, όταν η απρόσμενη είδηση γι’ αυτό που συνέβη στην οικογένεια του Στασινόπουλου τον σπρώχνει να σπεύσει στο πλάι του κουμπάρου του και νονού του γιου του. Την ίδια ώρα, Στάσα και Ιουλία πάνε στον Τύρναβο να προετοιμάσουν τα σαράντα του Νικόλα, όταν στο νεκροταφείο τη Στάσα περιμένει μια απρόσμενη έκπληξη αφού είναι εκεί ο Στράτος Ραζίνης.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

to proxenioto proxenio tis iouliasΤο προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό Της Ιουλίας αλφαΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας νεο επεισοδιοΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα γινειΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο Προξενιό της Ιουλίας τωρα