Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Ιουλία ύποπτη για τον φόνο του

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Καθώς η σειρά πλησιάζει στο τέλος της, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι συνταρακτικές. Ο Γιωργίκης βρίσκεται νεκρός και η Ιουλία καταλήγει στη φυλακή. Μετά από ένα άλμα στο χρόνο, οι τηλεθεατές θα βρεθούν στο 1964. Τότε, η Ιουλία βγαίνει από την ψυχιατρική κλινική και επιστρέφει στο αρχοντικό, όπου συναντά την τετράχρονη κόρη της, Ευγενία. Η ατμόσφαιρα στο σπίτι όμως, είναι και πάλι τεταμένη.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Ιουλία ύποπτη για τον φόνο του

Μέσα σε αυτήν την ένταση, η Ιουλία αποκαλύπτει στον Γρηγόρη ότι η μικρή Ευγενία είναι δικό του παιδί. Ο Γρηγόρης σοκάρεται από την αποκάλυψη, ειδικά επειδή η Φιλιώ είναι και πάλι έγκυος. Η ζωή της Ιουλίας απειλείται ξανά από τον αδίστακτο Γιωργίκη, αλλά ένα βράδυ όλα ανατρέπονται. Ο Προβιός βρίσκεται μαχαιρωμένος στο δωμάτιό του και οι Αρχές, φτάνοντας στο σημείο, βλέπουν την Ιουλία κοντά του. Αμέσως υποπτεύονται ότι εκείνη διέπραξε τον φόνο και διατάζουν τη σύλληψή της.

Το φονικό συγκλονίζει τη Λάρισα και ο Κωστής αρχίζει να ανακρίνει την Ιουλία. Την ίδια στιγμή, η μικρή Ευγενία εξαφανίζεται και κανείς δεν γνωρίζει αν είναι ζωντανή. Η Ιουλία αρνείται τις κατηγορίες και ο Στασινόπουλος την οδηγεί στη φυλακή. Αν αποδειχθεί η ενοχή της, η Ιουλία δεν θα γλιτώσει την εκτέλεση.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ