Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Εγκυμοσύνη στο φως – Έξαλλη η Στάσα

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Στο αρχοντικό Προβιού, ο Χρήστος εξακολουθεί να αναζητά πληροφορίες από τον Γιωργίκη σχετικά με το παρελθόν. Ταυτόχρονα, η Χάσω μπλέκει σε έναν καβγά με τη Στεφανία, ο οποίος εκτονώνεται σε ένα έντονο ξέσπασμα.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Εγκυμοσύνη στο φως – Έξαλλη η Στάσα

Ενώ η αστυνομία βρίσκεται κοντά στα ίχνη του Φώτη, οι οικογένειες Ραζίνη και Στασινόπουλο βρίσκονται σε ένα οικογενειακό τραπέζι, προσπαθώντας να επαναφέρουν την αρμονία. Ο Δημήτρης, επιθυμώντας να μιλήσει στην Αλεξάνδρα, επισκέπτεται το σπίτι της και τυχαία γίνεται μάρτυρας μιας σοβαρής εξέλιξης σχετικά με το έγκλημα. Παράλληλα, η αποκάλυψη του μυστικού της Ιουλίας, ότι είναι έγκυος από τον Γρηγόρη, προκαλεί έντονες αντιδράσεις από τη Στάσα.

Η συνάντηση στο σπίτι των Ραζίνηδων συνεχίζεται χωρίς τον Στασινόπουλο, ο οποίος αποχωρεί λόγω υπηρεσιακού θέματος. Η Φιλιώ, με μάτια στραμμένα στον Γρηγόρη, προσπαθεί μάταια να τραβήξει την προσοχή του. Μετά την αποχώρηση τους, ο Δημήτρης, βρισκόμενος έξω από το σπίτι, αποκαλύπτει στην Αλεξάνδρα μια ανησυχητική εξέλιξη σχετικά με τη δολοφονία. Αυτή, στη συνέχεια, ενημερώνει την οικογένειά της, προκαλώντας ανησυχία.

Παράλληλα, στο αρχοντικό Προβιού, ο Γιωργίκης με τη Στεφανία αποφασίζουν να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν για το καλό του Χρήστου. Ο Στασινόπουλος μαθαίνει ότι ο κρατούμενός του, ο Φώτης, είναι αποφασισμένος να μιλήσει σχετικά με το έγκλημα. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, οι πλοκές και οι ανατροπές συνθέτουν ένα πυκνό ύφος εντάσεων. Η συνάντηση των Ραζίνηδων συνεχίζεται χωρίς τον Στασινόπουλο, αφήνοντας πίσω ένα κενό που ενδέχεται να επηρεάσει την πορεία των γεγονότων.

Η αποκάλυψη της Ιουλίας σχετικά με την εγκυμοσύνη της αναστατώνει τη Στάσα, προκαλώντας ένα κύμα συναισθημάτων. Ενώ οι οικογένειες προσπαθούν να ξανακερδίσουν την αρμονία, ο Δημήτρης, βρισκόμενος στο επίκεντρο των εξελίξεων, αποκαλύπτει στην Αλεξάνδρα μια σημαντική πτυχή που αφορά το φόνο. Η ένταση αυξάνεται, καθώς ο Φώτης, κρατούμενος με αποφασιστική διάθεση, ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα μυστικά που θαρρεί ότι θα ρίξουν φως στην αλήθεια.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

to proxenioto proxenio tis iouliasΤο προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό Της Ιουλίας αλφαΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας νεο επεισοδιοΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα γινειΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο Προξενιό της Ιουλίας τωρα