Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Χάδω κακοποιεί την Ιουλία

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Oι αλλαγές στη ζωή της Ιουλίας θα είναι καταιγιστικές στα επεισόδια της δραματικής σειράς που θα προβληθούν τη νέα χρονιά. Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, σύντομα πρόκειται να δούμε την κεντρική ηρωίδα να ντύνεται νύφη στο πλευρό του Προβιού, ανοίγοντας ένα νέο, σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή της. Βέβαια, στο μυαλό και στην καρδιά της εξακολουθεί να βρίσκεται ο πατέρας του αγέννητου παιδιού της, ο Γρηγόρης, ο οποίος καταρρέει όταν μαθαίνει ότι η Ιουλία παντρεύτηκε άλλον και την έχασε για πάντα.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η Χάδω κακοποιεί την Ιουλία

Μετά τον γάμο της με τον Γιωργίκη, η κοπέλα μετακομίζει στο αρχοντικό του συζύγου της. Εκείνος, από την πρώτη στιγμή δείχνει ιδιαίτερα περιποιητικός μαζί της, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της. Παράλληλα, ο άντρας συνεχίζει να φέρεται με πολλή στοργή και αγάπη στον γιο του, τον Χρήστο, γεγονός που προκαλεί ασφάλεια στην κοπέλα. Παρά τη θλίψη που αισθάνεται η Ιουλία για την τροπή που πήραν τα πράγματα, νιώθει σίγουρη πως έχει καταφέρει να εξασφαλίσει μία καλή ζωή στο αγέννητο παιδί της. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρε πορτάζ του serfare.com, τα πράγματα εξελίσσονται διαφορετικά για εκείνη.

Από την πρώτη στιγμή που πατάει το πόδι της στο αρχοντικό, η Ιουλία αντιμετωπίζει την εχθρική συμπεριφορά της αδελφής του άντρα της. Η Χάδω είναι μια ιδιαίτερα σκληρή και αδιάλλακτη γυναίκα που κάνει φανερή την αντιπάθεια της στην κοπέλα, θέλοντας ταυτόχρονα να της καταστήσει σαφές πως εκείνη είναι η κυρία του σπιτιού. Η Ιουλία είναι αναγκασμένη, λοιπόν, να δέχεται τις προσβολές της και την κακή της συμπεριφορά, ενώ με κάθε ευκαιρία τη βασανίζει, βάζοντας την να κάνει υπερβολικά δύσκολες δουλειές στο σπίτι, ενώ ταυτόχρονα της κάνει ψυχολογικό πόλεμο.

Την ίδια στιγμή, ούτε η Στεφανία της φέρεται φιλικά, καθώς βαθιά μέσα της τρέφει ακόμα αισθήματα για τον Γιωργίκη και η παρουσία της νέας συζύγου του στο σπίτι έχει αλλάξει εντελώς τις ισορροπίες. Πλέον η Ιουλία μονοπωλεί το ενδιαφέρον του ίδιου αλλά και του γιου του, Χρήστου, ο οποίος την έχει συμπαθήσει ιδιαίτερα. Έτσι, η οικονόμος, που έχει μεγαλώσει τον νεαρό σαν δικό της παιδί, δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι την έλευσή της στο σπίτι. Οι δύο γυναίκες βασανίζουν με τον τρόπο τους την Ιουλία, όμως εκείνη τα αντέχει και τα υπομένει όλα.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ