Το Προξενιό Της Ιουλίας – Γρηγόρης – Ιουλία ξανά μαζί

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Η ηθοποιός Ευγενία Ξυγκόρου αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της τον ρόλο της στο δραματικό σίριαλ του ALPHA, “Προξενιό”, ενσαρκώνοντας την Ιουλία. Σχολιάζοντας την εξέλιξη της Ιουλίας στη σειρά, αναφέρθηκε στην πρόκληση της κακοποίησης από τον Γιωργίκη, εκφράζοντας τη δυσκολία της Ιουλίας να μοιραστεί τον πόνο της με τη μητέρα της.

Το Προξενιό Της Ιουλίας – Γρηγόρης – Ιουλία ξανά μαζί

Αναδείχθηκε επίσης η σημασία της σχέσης της με τον γιο του Γιωργίκη, Χρήστο, ως ένας από τους λίγους ανθρώπους που της προσφέρει στήριξη στη δύσκολη αυτή φάση. Σχετικά με την πιθανότητα επανασύνδεσής της με τον Γρηγόρη, η Ευγενία Ξυγκόρου εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την εξέλιξη αυτή, υπογραμμίζοντας την αμφισβήτηση του αν οι δύο αυτοί χαρακτήρες θα ξανασυναντηθούν ποτέ.

“Δεν ξέρω και ανυπομονώ να μάθω”, δήλωσε, αναδεικνύοντας το ενδιαφέρον της για την εξέλιξη της πλοκής. Τέλος, εξέφρασε την περιέργειά της για το πώς θα εξελιχθεί μια πιθανή συνάντηση μεταξύ τους, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής ένωσής τους.

Για την αρχική σελίδα « Το προξενιό της Ιουλίας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το προξενιό της ΙουλίαςΤο Προξενιό της Ιουλίας alphaΤο Προξενιό της Ιουλίας αυριοΤο προξενιό της Ιουλίας εξελιξειςΤο Προξενιό της Ιουλίας επεισοδιαΤο προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδιαΤο Προξενιό της Ιουλίας περιληψειςΤο Προξενιό της Ιουλίας σημεραΤο Προξενιό της Ιουλίας τι θα δουμεΤο προξενιό της Ιουλίας τρειλερ